Ζώη Παπαδοπούλου: Οι δηλώσεις μέσα από το μαιευτήριο και η συγκίνηση για τη γέννηση της κόρης της
Showbiz

Ζώη Παπαδοπούλου: Οι δηλώσεις μέσα από το μαιευτήριο και η συγκίνηση για τη γέννηση της κόρης της

Η Ζώη Παπαδοπούλου και ο σύζυγός της, Θοδωρής Πλεμμένος έκαναν τις πρώτες δηλώσεις τους στο «Πρωινό μας» μέσα από το μαιευτήριο λίγα 24ωρα μετά τη γέννηση της κορούλας τους.

Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον ερχομό της κόρης του.

Η Ζωή Παπαδοπούλου είπε: «Είναι μία πρωτόγνωρη εμπειρία. Δεν μπορώ να περιγράψω τα συναισθήματά μου…»! Και συνέχισε: «Μόλις την πήρα αγκαλιά μου, έκλαιγα. Φαίη, κλάμα φουλ καθημερινά…Ξεκίνησε μία νέα ζωή για εμένα, δεν περιγράφονται τα συναισθήματά μου».

Και τόνισε η τραγουδίστρια ότι αύριο παίρνει εξιτήριο με την κόρη της.

Και η παρουσιάστρια, Φαίη Σκορδά ανέφερε ότι αφού πάρουν εξιτήριο, θα επισκεφτεί το ζευγάρι στο σπίτι για να δει το νεογέννητο!

Να σας θυμίσουμε ότι όταν η Ζωή είχε βρεθεί καλεσμένη στο Πρωινό Μας και λίγο πριν γεννήσει είχε πει στην Φαίη: «Δεν είχα χάσει την ελπίδα μου, πίστευα ότι θα πάει καλά αυτό. Κάποια στιγμή είπα αν είναι να έρθει, ας έρθει. Εγώ αυτό που λέω είναι δώσε λίγο χρόνο και μην επηρεάζεσαι από το περιβάλλον που πολλές φορές μας πιέζει.»!

Και είχε τονίσει: « Η ηλικία είναι υποκειμενικό πράγμα πια. Εγώ είμαι πάνω από 40 και φέρνω στον κόσμο ένα παιδί. Δεν κατάλαβα. Και φυσιολογικά»!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved