Ζουγανέλης: «Μια εφημερίδα έβαλε εξώφυλλο ο Ζουγανέλης με την γκόμενα του στο ξενοδοχείο»
Showbiz

Ζουγανέλης: «Μια εφημερίδα έβαλε εξώφυλλο ο Ζουγανέλης με την γκόμενα του στο ξενοδοχείο»

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές, τόσο στο θέατρο και την τηλεόραση, όσο και στο τραγούδι. Σε κάθε εμφάνιση του κεντρίζει το ενδιαφέρον για την απλότητα και την τρυφερότητα του.

Ο ίδιος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για την κόρη του, Ελεωνόρα αλλά και ένα εξώφυλλο εφημερίδας που υποστήριξε ότι ήταν με άλλη γυναίκα σε ξενοδοχείο.

Η δική σας πορεία αποτέλεσε και ένα κίνητρο ή ακόμη και εφόδιο αν θέλετε για την πορεία και την επιτυχία της κόρης σας Ελεωνόρας Ζουγανέλη.

Εμμέσως μπορώ να πω και ταπεινά ναι. Μεγάλωσε σε ένα μουσικό περιβάλλον. Ήταν και εκείνη μέσα στο στούντιο, δοκίμαζε τη φωνή της από μωρό παιδί. Την έχω ηχογραφημένη 2 χρονών το 1987 σε μία εκπομπή που έκανα στην ΕΡΤ. Είναι εξαιρετική ηθοποιός και τραγουδίστρια. Είναι ένα κορίτσι που αφουγκραζόταν αλλά εγώ δεν έκανα τίποτα. Εργάστηκα στη ζωή μου για να μπορεί να έχει επιλογές και να μην σκέφτεται όπως πολλοί συνάδελφοι μας ακόμη και το φαγητό στην καθημερινότητα.

Σας εξέπληξε το γεγονός ότι η κόρη σας ως καλλιτεχνική φύση επέλεξε ως σύντροφο ζωής έναν άνθρωπο που ασκεί ένα άκρως τεχνοκρατικό επάγγελμα;

Ναι αν και δεν μπορώ να πιστέψω πως δύο άνθρωποι δεν μπορούν να βρεθούνε γιατί είναι διαφορετικών αντιλήψεων. Οι αντιλήψεις των ανθρώπων δεν έχουν να κάνουν με το τι ακριβώς επαγγέλλονται, έχουν σχέση με την ανθρώπινη ισορροπία.

Σας ενοχλεί αυτή η μανία της κλειδαρότρυπας που έχει ο Έλληνας;

Είναι ενοχλητικό αλλά δεν ξέρω αν το έχει ο Έλληνας ή μόνο οι άνθρωποι που κάνουν εκπομπές lifestyle. Μπορεί και να τα παρακολουθεί ο κόσμος αλλά δεν το γνωρίζω. Εμένα με αγκάλιασε κάποια στιγμή η βαφτιστήρα μου, η Νικολέτα Τρίκη που είχε παντρευτεί τον Στέλιο Ρόκκο και χώρισε. Μία εφημερίδα που δεν βγαίνει τώρα έβαλε εξώφυλλο με τίτλο «ο Ζουγανέλης με την γκόμενα του στο ξενοδοχείο.» Θέλω να σου πω αυτό και ένας να το πιστέψει, και να έχεις γκόμενα δηλαδή είναι ντροπή; Γιατί να το επικοινωνήσει κάποιος. Την ελευθερία των ανθρώπων πρέπει να την επικροτείς.

Πηγή: Λοιπον

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved