Μελίνα Κόντη: Η ηλικία, η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου και ο ρόλος στην «Γη της Ελιάς»
Showbiz

Μελίνα Κόντη: Η ηλικία, η συνεργασία με τον Ανδρέα Γεωργίου και ο ρόλος στην «Γη της Ελιάς»

Η Μελίνα Κόντη, στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση, απέδειξε το ταλέντο της τόσο στο χορό όσο και στην υποκριτική.

Την νεαρή την απολαμβάνουμε φέτος μέσα από την σειρά, Η γη της ελιάς και υποδύεται την Ράινα, η οποία είναι χορεύτρια από την Βουλγαρία που μέσα σε λίγο καιρό έχει αποκτήσει φιλικές σχέσεις με όλο το χωριό.

Ηλικία

Η Μελίνα Κόντη γεννήθηκε στις 18 Οκτωβρίου 1994 στην Αθήνα και είναι 28 χρονών. Είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ο ρόλος στη Γη της ελιάς

Σκιαγραφήστε μας το προφίλ της ηρωίδας σας.

Η Δήμητρα είναι Μανιάτισσα, μεγάλωσε όμως στην Αθήνα. Υπηρετούσε χρόνια στη Δίωξη Ναρκωτικών, αλλά ήθελε πια να επιστρέψει στη Μάνη. Όνειρό της από μικρή ήταν να γίνει αστυνομικός. Είναι πολύ καλή και σκληρή στη δουλειά της. Είναι σοβαρή, της αρέσει πολύ να μαγειρεύει και μέσα της υπάρχουν κάποια από τα χαρακτηριστικά που είδαμε στη Ράινα.

Γνώριζε τον Κουράκο;

Ο αστυνόμος Κουράκος γνώριζε ότι η Ράινα είναι μυστική αστυνόμος, όπως και η Δήμητρα γνώριζε ότι είναι ενήμερος για την αποστολή της και την αληθινή της ταυτότητα. Επίσημα, όμως, γνωρίστηκαν μετά το τέλος της επιχείρησης, όταν η Δήμητρα εμφανίστηκε πρώτη φορά στο γραφείο του με στολή.

Χορός και υποκριτική

Ποια είναι τα κοινά σημεία σας με τη Ράινα - Δήμητρα;

Θα έλεγα το χαμόγελο, η ευγένεια και η αυτοπεποίθηση. Με τη Δήμητρα μοιραζόμαστε και την πίστη στη δικαιοσύνη.

Ιδανικά, ο πρώτος σας ρόλος συνδυάζει το χορό με την υποκριτική;

Είμαι πολύ χαρούμενη που ο πρώτος μου ρόλος συνδύασε την πρότερη επαγγελματική μου σταδιοδρομία ως χορεύτρια με αυτή της υποκριτικής, που ξεκινάει επίσημα τώρα. Ήταν κάπως καρμικό να συνδυαστούν αυτές οι δύο μεγάλες μου αγάπες στο ρόλο με τον οποίο συστήθηκα στο κοινό.

Τι σχόλια ακούτε από τον κόσμο;

Ο κόσμος αγάπησε πολύ τη Ράινα και συνεχίζει και μετά την αποκάλυψή της ως Δήμητρα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό.

Η συνεργασία σας με τους συντελεστές της σειράς και τον Αντρέα Γεωργίου;

Με όλους τους συντελεστές και τον Αντρέα, φυσικά, είναι πολύ όμορφη. Παρά τις υψηλές απαιτήσεις αυτού που κάνουμε, το κλίμα είναι ζεστό και ομαδικό και χαίρομαι πολύ που βρίσκομαι σε αυτή τη δουλειά.

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved