Πώς θα φορέσεις τα μποτάκια φέτος το Φθινόπωρο; Οι επώνυμες σου δίνουν τη λύση
Showbiz

Πώς θα φορέσεις τα μποτάκια φέτος το Φθινόπωρο; Οι επώνυμες σου δίνουν τη λύση

Βρισκόμαστε στην καρδιά του φθινοπώρου με τον χειμώνα να είναι προ των πυλών, κάτι που αυτόματα σημαίνει ανανέωση στο ντύσιμο μας. ΙΙώς θα γίνει αυτό; Μα φυσικά μέσα από τις καινούργιες τάσεις τις μόδας και τις νέες συλλογές που παρουσιάζουν τα αγαπημένα μας fashion brands.

Ανάμεσα λοιπόν στις σταθερές αξίες του φθινοπωρινού ντυσίματος είναι και τα αγαπημένα μας μποτάκια, τα οποία μπορεί να φορεθούν με πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς. Κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι Ελληνίδες celebrities, από τις οποίες δεν έχετε παρά να εμπνευστείτε.

Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη

Η τηλεοπτική «Αργυρώ» αγαπάει το office look στο οποίο όμως φροντίζει να δίνει μία νότα ανατρεπτική κάνοντάς τo ιδιαίτερο και ενδιαφέρον. Συγκεκριμένα, τις προάλλες φόρεσε ένα off-white σορτς, το οποίο συνδύασε με μία μαύρη μπλούζα με ιδιαίτερες βάτες και μαύρα μποτάκια τα οποία έδωσαν στο outfit μια πιο ανέμελη διάσταση.

Δανάη Μπάρκα

Σε μια από τις πρόσφατες εμφανίσεις της, η οικοδέσποινα του «Πάμε Δανάη» επέλεξε ένα μαύρο mini φόρεμα με μακριά μανίκια και μαύρα μποτάκια με τετράγωνο τακούνι και τρακτερωτή σόλα. Το συγκεκριμένο ζευγάρι παπούτσια είναι ιδανικά για την καθημερινότητα αλλά και για τη δημιουργία all day εμφανίσεων.

Αθηνά Οικονομάκου

Αναμφίβολα το αγαπημένο μοτίβο της Αθηνάς για το φθινόπωρο είναι το animal print κυρίως στις φούστες το οποίο δεν διστάζει να συνδυάζει με χαρούμενες αποχρώσεις όπως ένα σακάκι σε baby blue. Για να αναβαθμίσει μάλιστα το outfit της, επιλέγει μαύρα μποτάκια και σκούρο καλσόν.

Μαίρη Συνατσάκη

Τι και αν βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, η Μαίρη φροντίζει να παραμένει πάντα στυλάτη. Έτσι τις προάλλες για το look της επέλεξε ένα εμπριμέ twin set σε λευκό και μπλε, τo οποίο συνδύασε με μαύρο top και μαύρα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα και τετράγωνο τακούνι.

Πηγή: Εγω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved