Σουλιώτη: «Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα, δεν παραπονιέμαι που εγώ πληρώνω αυτό της ομορφιάς»
Showbiz

Σουλιώτη: «Όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα, δεν παραπονιέμαι που εγώ πληρώνω αυτό της ομορφιάς»

Η Ιωάννα Σουλιώτη μπορεί να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα αρκετά χρόνια, όμως η πορεία της στον χώρο έχει μείνει ανεξίτηλη.

Η ίδια έδωσε μια συνέντευξη στην οποία και «άνοιξε» την καρδιά της. Πιο συγκεκριμένα, ο Ιωάννα Σουλιώτη μεταξύ άλλων μίλησε για τις διατροφικές διαταραχές, για την επιλόχειο κατάθλιψη αλλά και για τα παιδιά της.

Πολλά κορίτσια που ασχολούνται με τον χώρο του μόντελινγκ παραδέχονται πως ήρθαν αντιμέτωπες με διατροφικές διαταραχές. Σου συνέβη ποτέ κάτι τέτοιο;

Ένα κορίτσι, μια γυναίκα πάντα πιστεύει πως έχει περισσότερα κιλά από το «κανονικό», πόσο μάλλον όταν η δουλειά της στηρίζεται σε αυτά! Οι διατροφικές διαταραχές δεν έχουν να κάνουν με το μόντελινγκ, βασίζονται σε ψυχολογικά αίτια, και αυτό είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο Το επάγγελμα του μοντέλου είναι ένα ψυχοφθόρο επάγγελμα και απαιτεί μεγάλη δύναμη και τεράστιες αντοχές. Ο χώρος της μόδας ζητά όμορφα ή ενδιαφέροντα πρόσωπα, καλλίγραμμα σώματα, δυνατές προσωπικότητες. Από εκεί και πέρα όλα τα άλλα είναι... να είχαμε να λέγαμε!

Αρκετές γυναίκες όταν γίνονται μητέρες έρχονται αντιμέτωπες με την επιλόχεια κατάθλιψη. Βίωσες κάτι τέτοιο;

Είναι απόλυτα φυσιολογική η επιλόχεια κατάθλιψη, λόγω των ορμονών που απότομα πέφτουν όταν έχει γεννήσει μια γυναίκα και προσπαθούν να βρουν τον δρόμο τους για να ισορροπήσουν. Όταν περνάς κάτι τέτοιο όσο και αν το εκλογικεύεις, δεν βρίσκεις απαντήσεις. Ευτυχώς όμως περνάει γρήγορα και αυτό που μένει τελικά είναι η ευτυχία της μητρότητας.

Σαν μαμά πώς είσαι; Ποια είναι η συμβουλή που δίνεις στα παιδιά σου;

Να ρωτήσουμε τα παιδιά μου για το τι μαμά είμαι! Αυτό που μου λένε πάντως είναι πως είμαι η καλύτερη μαμά και εγώ τα πιστεύω (γέλια)! Στοργική, τρυφερή, αυστηρή, επικοινωνιακή. Αυτό που λέω πάντως πως επικρατεί στο σπίτι μας είναι μια απολυταρχική δημοκρατία

Τα παιδιά σου έχουν φύγει για σπουδές, πώς είναι για μια μαμά να βλέπει άδεια τα δωμάτιά τους; Πώς διαχειρίζεσαι αυτόν τον αποχωρισμό;

Τον πρώτο καιρό ήταν σαφώς δύσκολα. Αλλάζει η καθημερινότητα, οι ισορροπίες και όλα πρέπει να ειδωθούν κάτω από ένα καινούριο πρίσμα. Όχι απαραίτητα δυσάρεστο αλλά σίγουρα διαφορετικό. Απολαμβάνω, τώρα τον χρόνο που μου δόθηκε και τον αξιοποιώ όσο πιο δημιουργικά μπορώ. Αισθάνομαι σαν να ανοίγει άλλος ένας όμορφος, καινούργιος κύκλος στη ζωή μου. Είμαι χαρούμενη που τα παιδάκια μου προχωρούν στον δρόμο που επέλεξαν κι εγώ έχω τον χρόνο να ασχοληθώ με τον εαυτό μου και ευτυχώς η τεχνολογία μειώνει την κάθε απόσταση.

Έχεις νιώσει ποτέ να πληρώνεις το λεγόμενο «τίμημα της ομορφιάς» σου;

Πολλές φορές και σε άπειρες περιστάσεις. Επαγγελματικά, προσωπικά you name it. Αλλά το έχω φιλοσοφήσει και αυτό κι έχω καταλήξει πως όλα στη ζωή έχουν ένα τίμημα. Δεν παραπονιέμαι που εγώ πληρώνω αυτό της ομορφιάς.

Έχει υπάρξει σχέση σου που κατάφερες να κρατήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας;

Τι να έχω κρατήσει μακριά, εδώ μου έχουν φορτώσει και άλλες (γέλια).

Πηγή: Εγω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved