Η εξομολόγηση της Νάνας Μούσχουρη: «Είχα καρκίνο στο πάγκρεας. Είµαι ακόµα εδώ. Έχω περάσει πολλά»
Showbiz

Η εξομολόγηση της Νάνας Μούσχουρη: «Είχα καρκίνο στο πάγκρεας. Είµαι ακόµα εδώ. Έχω περάσει πολλά»

Την αποκάλυψη ότι πέρασε μία πολύ δύσκολη περιπέτεια υγείας πριν από μερικά χρόνια έκανε η Νάνα Μούσχουρη η οποία προσφάτως βρέθηκε στην Ελλάδα για να τιμηθεί με το χρυσό μετάλλιο της επίτιμης δημότη Βάρης-Βούλας- Βουλιαγμένης. 

Κάτι που συγκίνησε ιδιαίτερα τη Νάνα Μούσχουρη η οποία δήλωσε: «Είµαι πολύ συγκινηµένη και πολύ υπερήφανη. Συγκινηµένη γιατί είναι κάτι που ξέρω την αξία που έχει, την εµπιστοσύνη που µου έδειξαν, και έχω µια µεγάλη ευθύνη για αυτό. Αλλά είµαι συγχρόνως και περήφανη γιατί µε διάλεξαν. Εχουµε όλοι την αξιοπρέπειά µας, τη ζωή µας, αλλά δεν σηµαίνει ότι αξίζεις αυτό. Είναι µια µεγάλη τιµή που µου γίνεται».

Τα γυαλιά σήμα-κατατεθέν

«Μέχρι και ο Μπελαφόντε δεν ήθελε τα γυαλιά µου, γιατί κανένας δεν φορούσε γυαλιά εκείνη την εποχή, και µου έλεγε: "∆εν είναι δυνατόν να βγαίνεις µε τα γυαλιά". ∆εν τα ήθελαν στην αρχή. Κάποτε, µάλιστα, όταν ήµουν στην Αµερική µε τον Μπελαφόντε, που µε διάλεξε για να τραγουδήσω µαζί του, ήρθε ο ίδιος και µου είπε: "Θέλω να βγάλεις τα γυαλιά σου. ∆εν µπορώ, υποφέρω να σε βλέπω µε τα γυαλιά στη σκηνή. Κανένας δεν φοράει γυαλιά"» είπε η Νάνα Μούσχουρη για τα χαρακτηριστικά μεγάλα τετράγωνα γυαλιά τα οποία δεν αποχωρίζεται ποτέ. Η ίδια συνέχισε λέγοντας:

«Επειτα από αυτό, έβγαλα τα γυαλιά µου και τραγούδησα τρία βράδια χωρίς αυτά. Επειτα από τρία βράδια, του είπα: "Κοιτάξτε, το καταλαβαίνω τι σκέφτεστε εσείς, αλλά εγώ αισθάνοµαι πολύ άσχηµα χωρίς τα γυαλιά µου. Κατ’ αρχάς, έχω µυωπία, δεν βλέπω καλά, και έπειτα θέλω να είµαι ο εαυτός µου. Εχω ανάγκη να φοράω γυαλιά. Θα τα φορέσω. Αν δεν σας αρέσουν, θα φύγω µαζί µε τα γυαλιά µου". Αν δεν ήθελε να αποδεχτεί τα γυαλιά µου, θα έφευγα τελείως από την παράσταση. Και µου είπε: "Εντάξει, θα το σκεφτώ". Πήγε και το σκέφτηκε, µε τους µουσικούς του ή µόνος του, και γύρισε πίσω ένα τέταρτο µετά και µου είπε: "Ξέρεις, αποφάσισα να σε κρατήσω και εσένα και τα γυαλιά σου"».

Όσο για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την περιπέτεια της υγείας της, η Νάνα Μούσχουρη αποκάλυψε:

«Το 2015 είχα καρκίνο στο πάγκρεας. Είµαι ακόµα εδώ. Πέρασα, µάλιστα, και περιτονίτιδα. Είχα πολλά πράγµατα. Ολοι φοβούνται. Όταν είσαι έξω από τη χώρα σου, είσαι πιο ευαίσθητη, και γι’ αυτό τα πήγα πολύ δύσκολα. Αλλά τελικά άκουσα τον γιατρό µου – ήταν πολύ καλός γιατρός. Και τον έχω µέχρι και τώρα. Ο γιατρός µου ήταν για µένα η σωτηρία. Όταν έχω κάτι, πηγαίνω εκεί για να µε φροντίσει. Έχω περάσει πολλά».

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved