Τούνη: Το πρόβλημα που εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί στην εγκυμοσύνη της: «Νόμιζα ότι θα περάσει»
Showbiz

Τούνη: Το πρόβλημα που εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί στην εγκυμοσύνη της: «Νόμιζα ότι θα περάσει»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν τον απόλυτο έρωτα και σε λίγο καιρό θα υποδεχτούν το μωράκι τους, που όπως μας έχουν ενημερώσει, θα είναι αγοράκι. 

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ευτυχισμένα στην ελληνική σόουμπίζ και μάλιστα σε λίγο καιρό θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, μιας και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του πριν από μερικές ημέρες.

Η Ιωάννα Τούνη, από την αρχή της εγκυμοσύνης της, είχε ενημερώσει όλους τους διαδικτυακούς της φίλους ότι αντιμετωπίζει πολλές δυσκολίες, μιας και συνεχώς είχε ζαλάδες και εμετούς. Όλο αυτό της φαινόταν απόλυτα φυσιολογικό στους πρώτους μήνες, ενώ δεν μπορούσε στην ουσία να κάνει τίποτα για να το αντιμετωπίσει και τις περισσότερες μέρες βρισκόταν στο κρεβάτι της.

Ενώ τον τελευταίο καιρό έχει συνέλθει κάπως από όλα αυτά τα σύμπτωματα, σήμερα (5-11) ανέβασε μια φωτογραφία της σε story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, λέγοντας ότι ακόμα και τώρα, που διανύει τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, οι ζαλάδες και οι εμετοί επιμένουν.

Η Ιωάννα Τούνη έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Όλοι μου έλεγαν ότι οι πρώτοι δυο μήνες της εγκυμοσύνης είναι δύσκολοι. Εγώ που έχω φτάσει στον έβδομο και κάνω εμετούς κάθε μέρα»

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved