Ιωάννα Σιαμπάνη: Μας δείχνει τον μπέμπη της και «λιώνουμε»- Οι νέες φωτό με το νεογέννητο!
Showbiz

Ιωάννα Σιαμπάνη: Μας δείχνει τον μπέμπη της και «λιώνουμε»- Οι νέες φωτό με το νεογέννητο!

Τη χαρά της μητρότητας απολαμβάνει εδώ και έναν μήνα η Ιωάννα Σιαμπάνη η οποία δηλώνει ερωτευμένη με το γιο της, που θα πάρει το όνομα Φώτιος και είναι πράγματι ένας κούκλος. 

Η τρυφερή μανούλα καθημερινά βλέπει το γιο της να μεγαλώνει και το μόνο που κάνει είναι να "λιώνει".

H Iωάννα Σιαμπάνη με τον Τζίμη Σταθοκωστόπουλο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και από την πρώτη στιγμή που η ίδια έμαθε για την εγκυμοσύνη της, δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της και για αυτό άλλωστε μοιραζόταν και πολλά στιγμιότυπα από όλο το ταξίδι της εγκυμοσύνης της μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media.

Μάλιστα, στο Instagram, είχε δεχτεί και σωρεία αρνητικών μηνυμάτων για τις φωτογραφίες που ανέβαζε, αλλά φυσικά δεν πτοήθηκε, λέγοντας ότι πάντα νιώθει περήφανη για το σώμα της και ιδιαίτερα όσο ήταν έγκυος, αφού μέσα της μεγάλωνε ο πρίγκιππάς της.

Το απόγευμα του Σαββάτου και ενώ ήδη μαμά και γιος έχουν ξεκινήσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους, η Ιωάννα Σιαμπάνη πόσταρε ένα υπέροχο βίντεο με τον μικρούλη στο σπίτι, όπου παίζουν μαζί και απολαμβάνουν τις κοινές τους στιγμές. Η ίδια δεν μπορεί να σταματήσει να κοιτάει τον μικρό της, ενώ νιώθει ήδη πολύ περήφανη για εκείνον.

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved