Μαραντίνης-Χρηστίδου: Στην ίδια εκδήλωση, για πρώτη φορά μετά τη δικαστική διαμάχη τους
Showbiz

Μαραντίνης-Χρηστίδου: Στην ίδια εκδήλωση, για πρώτη φορά μετά τη δικαστική διαμάχη τους

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας σε εκδήλωση για τον ήχο, την εικόνα και την μουσική, στην οποία τραγούδησε η Αποστολία Ζώη έτυχε να βρεθούν ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου

Οι δύο πρώην σύζυγοι ανέβασαν από την εκδήλωση φωτογραφίες και βίντεο χθες (5/11) και μάλιστα είχαν σχεδόν και τα ίδια πλάνα.

Σε αυτή, η Αποστολία Ζώη ανέλαβε να διασκεδάσει τους παρευρισκόμενους, ανάμεσά τους βέβαια και οι δύο πρώην σύζυγοι οι οποίοι πριν από λίγες εβδομάδες, έγινε γνωστό, πως δεν διατηρούν και τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους.

Η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής και frontman του συγκροτήματος των Onirama είχαν δώσει «ραντεβού» στα δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων στις 4 Οκτωβρίου προκειμένου να λύσουν τις διαφορές τους σχετικά με τη διατροφή των δύο παιδιών τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τραγουδιστής φέρεται να μην πλήρωνε στην πρώην σύζυγό του, Σίσσυ Χρηστίδου, το απαιτούμενο ποσό που έχει οριστεί για τη διατροφή. Ο Θοδωρής Μαραντίνης κρίθηκε τελικά ένοχος και καταδικάστηκε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, γιατί δεν πλήρωνε διατροφή στην πρώην γυναίκα του για τα παιδία τους.

«Δεν πίστευα ποτέ ότι θα πάρω στη ζωή μου αυτή την απόφαση. Δεν υπήρχε αυτό το πλάνο στο μυαλό μου. Όμως η ζωή αλλάζει, οι άνθρωποι αλλάζουν, οι σχέσεις μεταβάλλονται, οπότε προσπάθησα να το αντιμετωπίσω με κατανόηση απέναντι στον εαυτό μου και να μην το πάρω ως προσωπική αποτυχία. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να το καταφέρεις, γιατί έτσι αισθάνεσαι ότι έχεις αποτύχει σε ένα πάρα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής σου. Όταν παντρεύεσαι, δεν υπολογίζεις να χωρίσεις, αλλά ότι θα είσαι με τον άλλο μια ζωή. Είναι σχεδόν 4 χρόνια και έχουμε βρει τις ισορροπίες μας σε κάποιο βαθμό, αλλά για μένα ήταν κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Όταν όμως υπάρχουν δύο παιδιά, δεν είναι το διαζύγιο, είναι τα παιδιά. Αυτή πρέπει να είναι η προτεραιότητα για όσους χωρίζουν και έχουν παιδιά: τι είναι το καλύτερο για εκείνα. Οπότε εκ των πραγμάτων βάζεις τον εγωισμό σου σε δεύτερο πλάνο και πορεύεσαι με αυτό», είχε πει η Σίσσυ Χρηστίδου σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! σχετικά με το διαζύγιό της.

Δείτε παραπάνω στιγμιότυπα που ανέβασαν και οι δύο από τη συγκεκριμένη εκδήλωση:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved