Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά από το τέλος του Love Island!
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά από το τέλος του Love Island!

H Hλιάνα Παπαγεωργίου, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους τους συντελεστές της εκπομπής "Love Island" έκανε μια ανάρτηση με μερικά πολύ χαρακτηριστικά στιγμιότυπα από τις ημέρες των γυρισμάτων. 

Η παρουσιάστρια, όπως και όλη η ομάδα, έβαλαν τα δυνατά τους για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Μπορεί το τηλεοπτικό κοινό να μην αγκάλιασε το Love Island όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί και αυτός ήταν και ο λόγος που το βράδυ του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου έριξε αυλαία και αναδείχθηκε το ζευγάρι των νικητών, που ήταν η Μαρία και ο Αργύρης, οι οποίοι και κέρδισαν τις 50 χιλιάδες ευρώ.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, λίγο πριν από την ανακοίνωση του αποτελέσματος ευχαρίστησε όλους τους παίκτες για τις στιγμές που πέρασαν μαζί όλο αυτό το διάστημα, ενώ τους είπε ότι πέρασε μαγικά μαζί τους. Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με την ίδια να ευχαριστεί όλα τα άτομα της παραγωγής που δούλεψαν μαζί το τελευταίο διάστημα και πέρασαν υπέροχα.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: Με το βλέμμα καρφωμένο πάντα στην αγάπη.. για άλλη μια φορά την εισέπραξα 🙏🏻❤️‍🔥🏝 #myloveisland Σας ευχαριστώ 🥹🥰

Δείτε στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved