Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φώτο της πεθεράς της, Λιλίκας Μαντζίκα και η αποθέωση στο Instagram!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Οι νέες φώτο της πεθεράς της, Λιλίκας Μαντζίκα και η αποθέωση στο Instagram!

Η Λιλίκα Μαντζίκα τις τελευταίες μέρες δημοσίευσε μοναδικές φωτογραφίες στο instagram της και η νύφη της, Ελένη Μενεγάκη ξετρελάθηκε!

Η Λιλίκα Μαντζίκα Παντζοπούλου, η οποία λατρεύει το απέραντο γαλάζιο ως συνήθως δημοσιεύει μαγικές φωτογραφίες στο Instagram της που απεικονίζουν τα καταγάλανα νερά του τόπου της, του αγαπημένου της νησιού, την Άνδρο και η Ελένη Μενεγάκη κάθε φορά ξετρελαίνεται με τις εικόνες της!

Η Ελένη Μενεγάκη, όπως είχε αποκαλύψει και η ίδια στο παρελθόν μέσα από την εκπομπή της στον Alpha, έχει άριστες σχέσεις με την πεθερά της. H Eλένη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και πολλές φορές σχολιάζει τις φωτογραφίες της κυρίας Λιλίκας στο instagram της.

Η Λιλίκα Παντζοπούλου εμπνέεται από τις θάλασσες και τις φωτογραφίζει…

Αυτή τη φορά δημοσίευσε μοναδικές φωτογραφίες με φόντο το απέραντο γαλάζιο, ένα στιγμιότυπο με μία μέδουσα και… ένα εκπληκτικό στιγμιότυπο με ένα δελφίνι και η παρουσιάστρια ήταν από τους πρώτους διαδικτυακούς της δίλους στο instagram που της σχολίασε τις φωτογραφίες της και την αποθέωσε βάζοντας πολλές καρδούλες….

Δείτε και εσείς στην παρακάτω gallery τις φωτογραφίες της που δεν ξετρέλαναν μόνο την Ελένη αλλά και όλους εμάς που την ακολουθούμε στο Instagram!

Διαβάστε επίσης:

Γαία Μερκούρη: Η εκπληκτική φώτο της που ξετρέλανε την πεθερά της Μενεγάκη

Λιλίκα Μαντζίκα: Η φώτο από το ταξίδι της και… ο θαυμασμός της Ελένης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved