Μαρία Ηλιάκη: Η αταξία της μικρής Κατερίνας και συμβουλή σε όλες τις μαμάδες
Showbiz

Μαρία Ηλιάκη: Η αταξία της μικρής Κατερίνας και συμβουλή σε όλες τις μαμάδες

Η Μαρία Ηλιάκη απαθανάτισε την αταξία που έκανε η μικρή Κατερίνα μιας και περπατά και μπορεί να «αλωνίζει» σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού!

Η Μαρία Ηλιάκη είναι ενεργή στα social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της, εμπειρίες, συμβουλές.

Η κόρη της Κατερίνα, γεννήθηκε τον Ιούνιο του 2021 και είναι η αδυναμία της.

Η μικρή πια περπατά και σε ένα instastory της μας έδειξε τι έκανε η Κατερίνα της…

Η κόρη της Μαρίας δεν έπαιξε με τα παιχνίδια της, αλλά μπήκε στην κουζίνα και… την έκανε άνω κάτω.

Έβγαλε τα μπολ έξω από τα ντουλάπια, πέταξε τις πετσέτες κατά γης και όταν η μαμά μπήκε στην κουζίνα, είδε τα πάντα πεταμένα στο πάτωμα!

Η Μαρία Ηλιάκη κατέγραψε τι συνέβη στην κουζίνα της και έδωσε μία φιλική συμβουλή σε όλες τις μαμάδες: «Σας έχω πει δεν μου αρέσει να δίνω συμβουλές, αλλά… αυτή θα την δώσω. Τόσα λεφτά πεταμένα σε παιχνίδια για να παίζουμε με σακούλες, μπουκάλια, πετσέτες… Α, να και ένα μωρό και… τάπερ!»!

Δείτε την παρακάτω gallery και το βίντεο που δημοσίευσε στο instagram της με την αταξία της Κατερίνας.

«Στην αρχή ήμουν πολύ αγχωμένη. Στην αρχή αισθάνθηκα ότι δεν το έχω, ότι δεν ξέρω τι θα γίνει. Για παράδειγμα με το θηλασμό, που με άγχωνε πάρα πολύ, ήταν από τα πιο απλά πράγματα, το είχα μεγαλοποιήσει πολύ, αλλά τελικά ακολούθησα το ένστικτό μου και όλα πήγαν πολύ καλά. Οι πρώτοι 5 μήνες ήταν δύσκολοι. Είχα αρκετές φίλες που έχουν γίνει μαμάδες. Επέλεξα τις δύο πιο ψύχραιμες. Μου είχαν στείλει λίστες για πρακτικά θέματα, και το πήγα σιγά – σιγά. Με βοήθησαν πολύ τους πρώτους μήνες. Θεωρώ ότι δεν είμαι υπερπροστατευτική με την Κατερίνα. Θέλω να την κάνω και ανεξάρτητη. Ήθελα από νωρίς να τη μάθω να κοιμάται μόνη της και τελικά έγινε», έχει εξομολογηθεί η ίδια για τη μητρότητα.

Διαβάστε επίσης:

Ηλιάκη-Μανουσάκης: Φιλιούνται... αγκαλιάζονται στη μέση του δρόμου!

Mαρία Ηλιάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση με το πιο απρόσμενο project

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved