Παπουτσάκη: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της: «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη»
Showbiz

Παπουτσάκη: Μιλά πρώτη φορά για το χωρισμό της: «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη»

Τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Παναγιώτη Πιλαφά, επιβεβαίωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη στον «αέρα» της εκπομπής Πρωινό Μας.

«Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη. Ήμασταν 10 χρόνια μαζί, ήταν μία πολύ σημαντική σχέση και εξακολουθεί να είναι, γιατί είναι ο μπαμπάς των παιδιών μου και τα μεγαλώνουμε μαζί. Έχουμε μία πολύ καλή σχέση και προχωράμε. Η ζωή είναι εκεί και μας περιμένει», είπε η Κατερίνα Παπουτσάκη στη Φαίη Σκορδά.

«Τη ζούμε τη μεταβατική φάση και όλα καλά. Εγώ νομίζω ότι είναι ξεκάθαρος ο δρόμος και πηγαίνουμε προς το φως. Είναι μια χαρά, φωτεινά. Πώς θα μπορούσε να μην είναι ο χωρισμός σαν πένθος. Είναι πολύ σημαντικά αυτά τα πράγματα. Ήταν σχέση ζωής. Δε θα μπορούσε να είναι ο χωρισμός εύκολος σε καμία περίπτωση.

Είναι πράγματα που έπρεπε να γίνουν για να είμαστε όλοι καλύτερα. Δεν με αγχώνει κάτι πολύ. Δεν είναι κάτι που με απασχόλησε σε αυτό το επίπεδο πολύ, θέλω απλά τα παιδιά μου να είναι σε ισορροπία κι αυτό είναι που φροντίζουμε να κάνουμε», πρόσθεσε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε πραγματοποιηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες στο Ηρώδειο.

«Μπορεί τότε να φάνηκε παράξενη η απόφαση μας να παντρευτούμε ενάμιση μήνα μετά τη γνωριμία μας, αλλά ήταν μονόδρομος . Ήταν δυνατό όλο αυτό που συνέβη ανάμεσα μας και νομίζω πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Αυτό που προσπαθούμε και δουλεύουμε πολύ είναι η επικοινωνία. Αυτή είναι η βάση της σχέσης μας, η επικοινωνία, όπως και η αγάπη», είχε πει πρόσφατα μιλώντας για το ποια είναι η βάση στη σχέση τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved