Μενεγάκη: Ο γιος της Άγγελος γιορτάζει και του ευχήθηκε οn air με μια ατάκα που δεν ακούς συχνά
Showbiz

Μενεγάκη: Ο γιος της Άγγελος γιορτάζει και του ευχήθηκε οn air με μια ατάκα που δεν ακούς συχνά

Την ονομαστική του εορτή έχει σήμερα ο γιος της Ελένης Μενεγάκη, Άγγελος Λάτσιος.

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της εκπομπής της με χαρά και λαμπερή όπως πάντα και αφού αναφέρθηκε στη γιορτή κι έδωσε γενικά τις ευχές τους σε όλους τους εορτάζοντες, κοίταξε την κάμερα και ευχήθηκε φυσικά και στον λατρεμένο της γιο.

«Παιδί μου, η μανούλα σου εύχεται πάντα ευτυχία. Αυτό είναι προσωπικό μου μήνυμα. Πάντα ευτυχία και τα χαμόγελα, όπως σου πάνε», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιώργο Τσούλη να της εύχεται για τον γιο της και εκείνη να απαντά: «Να τον χαίρομαι, τον μονάκριβο, τον μοναχογιό μου. Να τον χαίρομαι λοιπόν», είπε με χαμόγελο!

Δες το απόσπασμα

«Όταν γέννησα τον Άγγελο, μου έλεγαν όλοι "Λάτσιος" και τους απαντούσα "είστε με τα καλά σας; Δεν βλέπετε ότι το παιδί είναι ίδιος Μενεγάκη"; Όταν τον βλέπεις, πάλι τον πατέρα του βλέπεις. Αλλά αν θες να είσαι δίκαιος άνθρωπος, θα πεις ότι "βλέπω τα χείλη της Ελένης"», "βλέπω το σουλούπι του Γιάννη".

Εγώ βλέπω ότι τα μάτια του παιδιού μου είναι πιο μεγάλα. Όταν τον βλέπω κι εγώ, τον πατέρα του βλέπω. Αλλά λέω εντάξει, όλα κάτι έχουν», είπε πρόσφατα η Ελένη για τον γιο της και την ομοιότητα με τον πατέρα του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved