Έκπληκτη η Μενεγάκη! Η Τένια Μακρή έφερε στο πλατό την μπομπονιέρα βάπτισης του Άγγελου Λάτσιου
Showbiz

Έκπληκτη η Μενεγάκη! Η Τένια Μακρή έφερε στο πλατό την μπομπονιέρα βάπτισης του Άγγελου Λάτσιου

Μια πολύ συγκινητική στιγμή έζησε η Ελένη Μενεγάκη στον «αέρα» της εκπομπής της και μάλιστα τη βρήκε εντελώς απροετοίμαστη.

Καλεσμένη στο στούντιο το μεσημέρι της Τρίτης (8-11) ήταν η Τένια Μακρή με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου της.

Πριν όμως ξεκινήσει η κουβέντα με την Ελένη, εκείνη έβγαλε ένα κουτάκι από την τσέπη της και της είπε πως είναι μια έκπληξη. Η Ελένη Μενεγάκη άνοιξε το κουτάκι κι έμεινε με το στόμα ανοιχτό μόλις είδε πως είχε την μπομπονιέρα από τη βάπτιση του Άγγελου.

Σημαδιακή ημερομηνία καθώς ο Άγγελος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή και λίγη ώρα πριν συμβεί αυτό είχε μιλήσει με τη μαμά του στο τηλέφωνο.

Δες το στιγμιότυπο στο βίντεο που ακολουθεί

Νωρίτερα η Ελένη Μενεγάκη κατά την έναρξη της εκπομπής της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στον γιο της.

Η παρουσιάστρια μπήκε στο πλατό της εκπομπής της με χαρά και λαμπερή όπως πάντα και αφού αναφέρθηκε στη γιορτή κι έδωσε γενικά τις ευχές τους σε όλους τους εορτάζοντες, κοίταξε την κάμερα και ευχήθηκε φυσικά και στον λατρεμένο της γιο.

«Παιδί μου, η μανούλα σου εύχεται πάντα ευτυχία. Αυτό είναι προσωπικό μου μήνυμα. Πάντα ευτυχία και τα χαμόγελα, όπως σου πάνε», είπε η Ελένη Μενεγάκη με τον Γιώργο Τσούλη να της εύχεται για τον γιο της και εκείνη να απαντά: «Να τον χαίρομαι, τον μονάκριβο, τον μοναχογιό μου. Να τον χαίρομαι λοιπόν», είπε με χαμόγελο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved