Η Νένα Χρονοπούλου ήταν η πιο ανατρεπτική νύφη! Η επέτειος γάμου και το μπλε νυφικό!
Showbiz

Η Νένα Χρονοπούλου ήταν η πιο ανατρεπτική νύφη! Η επέτειος γάμου και το μπλε νυφικό!

Σαν σήμερα πριν από 12 χρόνια η Νένα Χρονοπούλου παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Τάσο Μητρόπουλο σε ένα γάμο που άφησε ιστορία καθώς υπήρξε μια από τις πιο ανατρεπτικές νύφες.

«Σαν σήμερα πριν δώδεκα χρόνια... Με πήγε νύφη ο Χρηστάκος στην εκκλησία !
Η συγκεκριμένη ημέρα δεν έτυχε να επιλεγεί, θέλαμε να γίνει ο γάμος μας την ημέρα της γιορτής των Αρχαγγέλων, γιατί είναι από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας !
Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζετε !

Να είστε γεροί, ψυχικά και σωματικά, να χαμογελάτε κάθε μέρα περισσότερο από την προηγούμενη και να βρίσκεστε πάντα δίπλα σε ανθρώπους με αγνότητα και καλοσύνη !», έγραψε η ίδια στο facebook της και μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες από εκείνη την ημέρα.

Η Νένα Χρονοπούλου είχε επιλέξει μπλε ρουά φόρεμα και όχι κλασσικό λευκό, το οποίο σχεδίασε ο Βασίλειος Κωστέτσος ενώ είχε στα μαλλιά της πέπλο στην ίδια απόχρωση.

«Όταν μου πρότεινε ο Βασίλειος να φορέσω μπλε ρουά νυφικό, δέχτηκα αμέσως. Άλλωστε η σχέση μου με τον Τάσο είναι τόσο διαφορετική από την προηγούμενη ζωή μου - έχει χρώμα. Ο Βασίλειος έκανε τα κουστούμια του Χρηστάκου, του Τάσου, του κουμπάρου μας, Αντώνη Αγαπίου και το νυφικό μου μέσα σε τέσσερις μόνο μέρες. Το δύσκολο δεν ήταν να τα φτιάξει, αλλά να αποφασίσει τι θα φτιάξει. Μόνο ο Βασίλειος θα τολμούσε και θα κατάφερνε κάτι τέτοιο», είχε δηλώσει η ίδια.

Αναφορικά με τον γάμο της, ο οποίος είχε γίνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είχε αποκαλύψει:

«Δεν κάναμε κάτι κρυφά, αλλά κάτι μόνο για εμάς. Πιστεύουμε ότι η στιγμή που ο Θεός ευλογεί μια σχέση πρέπει να είναι μόνο για σένα και το ταίρι σου. Όποιος σε αγαπάει πραγματικά και θέλει να είσαι ευτυχισμένος, δεν νοιάζεται για καλέσματα και μικροπρέπειες, αλλά για την ουσία του πράγματος, την ευτυχία του ζευγαριού»

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved