Ορέστης Χαλκιάς: Προέρχομαι από θεατρική οικογένεια. Έχω δει τις παθογένειες του χώρου, την ανεργία
Showbiz

Ορέστης Χαλκιάς: Προέρχομαι από θεατρική οικογένεια. Έχω δει τις παθογένειες του χώρου, την ανεργία

Ο Ορέστης Χαλκιάς που πρωταγωνιστεί στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro, δεν φοβάται μήπως πάρουν τα μυαλά του αέρα με την αναγνωρισιμότητα που έχει πλέον. Ο ίδιος εξηγεί γιατί... 

«Μετά την καθολική επιτυχία του “Maestro” έχεις δεχτεί φαντάζομαι άπειρα μηνύματα στο Instagram» παρατηρώ. «Το κινητό δεν σταματά να χτυπά» απαντά. «Είναι κάτι πολύ ωραίο, αλλά από ένα σημείο και μετά μη διαχειρίσιμο, γιατί θέλω να απαντήσω σε όλους και δυστυχώς ο χρόνος δεν φτάνει πάντα» εξηγεί.

«Διαβάζω πολύ ωραία πράγματα, πάντως. Ανθρώπους που εκφράζονται πολύ θετικά. Εντάξει, υπάρχουν και δυο-τρεις περιπτώσεις που με έχουν αποκαλέσει “απόβρασμα της κοινωνίας" επειδή υποδύομαι έναν ομοφυλόφιλο. Στην αρχή λυπάσαι για αυτούς τους ανθρώπους, για τον τρόπο που σκέφτονται. Μετά το προσπερνάς». Πλέον είναι ευρέως αναγνωρίσιμος.

Έχει σκεφτεί μήπως πάρουν τα μυαλά του αέρα; «Με ρωτάς μάλλον αν φοβάμαι ότι “θα την ψωνίσω". Κοίταξε, είναι κάτι που μου συμβαίνει στα 30 μου, όποτε, όχι, δεν νομίζω. Το μόνο που μπορεί να συμβεί είναι ότι μετά την επιτυχία του “Maestro” ίσως γίνω πιο αυστηρός στις επιλογές μου. Προέρχομαι από μια θεατρική οικογένεια. Έχω δει τις παθογένειες του χώρου, την ανεργία, τις συνθήκες. Δεν κατέβηκα από το βουνό, δεν είμαι κάποιος που τον είδαν στο Instagram με μια χαριτωμένη φάτσα και του είπαν “έλα να παίξεις”, όποτε δεν θα τυφλωθώ που δύο φώτα θα πέσουν πάνω μου τώρα».

Φοβάται όμως μήπως η αναγνωρισιμότητα φέρει αδιάκριτα βλέμματα που προσπαθούν να διεισδύσουν στην προσωπική του ζωή; «Εντάξει, αν μπορούν να διεισδύσουν, ας διεισδύσουν» απαντά. «Αν βρουν μια φωτογραφία μου με την κοπέλα μου στο Instagram και τη δημοσιοποιήσουν, δεν έγινε και κάτι. Μου φαίνεται, ξέρεις, και κάπως αστείο όλο αυτό. Αν κάποιον τον ενδιαφέρει τόσο η προσωπική μου ζωή, τι να πω, ας έρθει να με ρωτήσει» απαντά γελώντας.

Πηγή: ΒΗΜΑgazino

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved