Αινείας Τσαμάτης: Ερωτευμένος ο ηθοποιός από τη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» με γνωστή σκηνοθέτιδα
Showbiz

Αινείας Τσαμάτης: Ερωτευμένος ο ηθοποιός από τη σειρά «Αυτή η Νύχτα Μένει» με γνωστή σκηνοθέτιδα

Ο Αινείας Τσαμάτης και η Κατερίνα Μαυρογεώργη είναι δύο ταλαντούχοι καλλιτέχνες που διαγράφουν ήδη ενδιαφέρουσες πορείες.

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν, αφού πριν από λίγους μήνες γνωρίστηκαν σε κοινή παρέα και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Η σχέση τους εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, αφού ήδη συγκατοικούν, έχοντας μαζί τους και τους τετράποδους φίλους τους. Στηρίζουν ο ένας τον άλλον σε κάθε βήμα, ενώ η ελευθερία είναι κυρίαρχο συστατικό αυτού του ειδυλλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το κοντινό περιβάλλον τους έχουν καταφέρει να κρατούν τη σχέση τους σε ισορροπία και, παρόλο που ανήκουν και οι δύο στον ίδιο χώρο, καταφέρνουν να συνδυάζουν προσωπική και επαγγελματική ζωή χωρίς ανταγωνισμό.

Αυτή την περίοδο, μάλιστα, σκηνοθετούν μαζί μια ταινία, με τον Αινεία να δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του στη σκηνοθεσία και στο σενάριο. «Θα σκηνοθετήσω μαζί με την Κατερίνα Μαυρογεώργη μια ταινία, στο σενάριο της οποίας μας βοήθησε και ο Γιάννης Καραμπάτσος. Είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Υπάρχει το άγχος της προετοιμασίας Βρισκόμαστε σε άγνωστα νερά, αλλά είναι ωραίο που προσπαθούμε να δούμε πώς θα γίνει όλο αυτό και πώς θα το περάσουμε μόνοι μας από το χαρτί στην κάμερα. Το σενάριο μας μεταφέρει σε μια διάβαση τρένου, όπου δουλεύουν δύο φίλοι που μοιάζουν ριζωμένοι σε αυτό το σημείο. Η μόνη στιγμή που δεν είναι μαζί είναι όταν περνάει το τρένο ανάμεσά τους. Ένας από τους δύο ερωτεύεται μια γυναίκα μέσα από το τρένο, της γράφει πάνω σε χαρτόνια μηνύματα και εκείνη ανταποκρίνεται. Στη συνέχεια προκύπτει ένα μυστικό. Πρόκειται για μια κωμική, ρομαντική, συγκινητική, λαϊκή, απλή ταινία, στην οποία λέγονται όσα πρέπει να ειπωθούν. Η πρώτη μου φορά ως σκηνοθέτη και σεναριογράφου συμπίπτει και με την πρώτη μου φορά στην τηλεόραση», έχει δηλώσει ο ηθοποιός. Τον Αινεία Τσαμάτη τον είχαμε δει στην επιτυχημένη σειρά «Σκοτεινή θάλασσα», ενώ είχε κάνει ένα μικρό πέρασμα και στο σίριαλ «Καρτ ποστάλ».

Αυτό το διάστημα, παράλληλα με το «Αυτή η νύχτα μένει», παίζει στο Θέατρο της Οδού Κεφαλληνίας στο έργο του Ευγένιού Ο' Νηλ «Ταξίδι μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα». Η Κατερίνα Μαυρογεώργη παίζει στη σειρά της Φωτεινής Αθερίδου, «The friend», που προβάλλεται στο συνδρομητικό κανάλι ΑΝΤ1+, αλλά και στο θεατρικό «Οι λουόμενες», που ανεβαίνει στο «Skrow Theater». Έχει ήδη ξεχωρίσει για τον τρόπο που ερμηνεύει τους ρόλους που αναλαμβάνει, αφού, όπως έχει δηλώσει, επιλέγει να μπαίνει μέσα στον ρόλο και να τον ζει και όχι να βλέπει αποστασιοποιημένα τους χαρακτήρες που ενσαρκώνει.

Πηγή:Real

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved