Φωτεινή Δάρρα: «Κατά κάποιο τρόπο άλλαξα τη μοίρα μου»
Showbiz

Φωτεινή Δάρρα: «Κατά κάποιο τρόπο άλλαξα τη μοίρα μου»

Εμείς: Στην εκπομπή του Open παραχώρησε συνέντευξη η Φωτεινή Δάρρα που φέτος την απολαμβάνουμε στο J2US και μίλησε για όλα.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια και στο πώς η ίδια κατάφερε κατά κάποιο τρόπο να αλλάξει τη μοίρα της.

«Μετράω τις στιγμές της ζωής μου, κυρίως από τότε που έκανα το παιδί μου. Νομίζω οι ανάγκες μου, πήγαν από πάνω – κάτω. Κάποια ανέβηκαν πιο ψηλά και κάποια κατέβηκαν, πράγματα που με βασάνιζαν για πολλά χρόνια. Αφιέρωσα πολύ χρόνο στο παιδί και φτάσαμε σήμερα σε μια ηλικία που είναι 10 χρονών και είναι πιο εύκολο και για μένα και τις επαγγελματικές μου υποχρεώσεις», ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Δάρρα και συνέχισε:

«Τα προβλήματά σου δεν είναι αυτά που σε καθορίζουν σε όλη σου τη ζωή. Γεννήθηκα σε μία μάλλον φτωχή οικογένεια, ο πατέρας μου έλειπε πάρα πολλά χρόνια στο εξωτερικό κι εγώ έζησα μέχρι τα 5 μου στη Λιβύη. Ήταν δύσκολη η προσαρμογή. Μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου μέχρι και το Λύκειο και δεν είχα θετική ανταπόκριση από τους γονείς μου στο να γίνω τραγουδίστρια. Όμως, αυτό έγινε. Κατά κάποιο τρόπο άλλαξα τη μοίρα μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved