Άννα Αδριανού: «Δεν μπορείς να διαχειριστείς την απώλεια, ακόμα με πονάει»
Showbiz

Άννα Αδριανού: «Δεν μπορείς να διαχειριστείς την απώλεια, ακόμα με πονάει»

Πάμε Δανάη: Η Άννα Αδριανού παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή του Mega και τα όσα είπε συγκινούν.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις απώλειες που έχει ζήσει καθώς έχουν φύγει από τη ζωή πολλοί αγαπημένοι της άνθρωποι.

«Δεν πήρα το επίθετο του πατέρα μου, Νίκου Βασταρδή, γιατί ο πατέρας μου ήταν πάρα πολύ γνωστός όταν βγήκα εγώ στο θέατρο και ένιωσα λίγο αμήχανη μ΄αυτό. Πήρα το πατρικό της μητέρας μου. Αν ήξερα ότι είχαν πάει τόσο καλά τα πράγματα, θα είχα μείνει με το επώνυμο του πατέρα μου» ,είπε αρχικά η Άννα Αδριανού και συνέχισε:

«Η μητέρα μου δεν είχε προσχωρήσει σε κάποιο δόγμα, αλλά έβρισκε τον βουδισμό σαν κάτι που της πήγαινε πάρα πολύ. Δεν μπορείς να διαχειριστείς την απώλεια, ακόμα με πονάει, με σοκάρει η απώλεια του αδερφού μου. Ήταν 18 χρονών, είναι πολύ σοκαριστικό. Η μητέρα μου, μου ανακοίνωσε το θάνατο του αδελφού μου. Είχα βγει με τον πατέρα μου εκείνο το πρωί και ξαφνικά με πήρε τηλέφωνο η δική μου η μητέρα, της άφησε ο πατέρας μου το φορτίο να με ενημερώσει αυτή».

Για την απώλεια της μητέρας της, η Άννα Αδριανού είπε: «Ήταν γενικιά δύσκολη όλη η τελευταία περίοδος της μητέρας μου. Ήξερε ότι θα πεθάνει και μου μιλούσε γι’ αυτό σαν κάτι που πρόκειται να γίνει. Ενώ τις τελευταίες ημέρες ήταν σε κώμα, το τελευταίο βράδυ, ανασηκώθηκε, μου άπλωσε τα χέρια, μου έκανε νόημα να πάω κοντά της και με αγκάλιασε».

Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved