Βίκυ Καγιά: Το νυφικό της φόρεμα είναι νούμερο ένα τάση κι έχουν περάσει ήδη 8 χρόνια
Showbiz

Βίκυ Καγιά: Το νυφικό της φόρεμα είναι νούμερο ένα τάση κι έχουν περάσει ήδη 8 χρόνια

Η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια.

Έχουν περάσει 8 χρόνια και κάθε φορά που κανείς τους βλέπει μαζί εύκολα μπορεί να διαπιστώσει πόσο ευτυχισμένοι είναι.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας παντρεύτηκαν στις 18 Ιουλίου του 2014 στην ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Στεφάνου στο Παρίσι, παρουσία λίγων δικών τους ανθρώπων, ενώ είχαν καταφέρει να κρατήσουν μυστικό τον γάμο τους.

Αυτό που εμείς πάντως έχουμε κρατήσει εκτός φυσικά από τις όμορφες στιγμές που εκ των υστέρων μοιράστηκε η Βίκυ Καγιά, είναι το πανέμορφο νυφικό της φόρεμα, το οποίο ακόμη και σήμερα, οκτώ χρόνια μετά, συνεχίζει να είναι νούμερο ένα τάση της μόδας.

Η Βίκυ Καγιά δεν επέλεξε ένα κλασσικό λευκό νυφικό αλλά προτίμησε ένα σατέν μάξι φόρεμα Lanvin σε απόχρωση μπεζ με μια απίθανη λεπτομέρεια καθώς είχε τον έναν ώμο ακάλυπτο.

Στη μέση το ζωνάκι αναδείκνυε την τέλεια σιλουέτα της ενώ το είχε απογειώσει επιλέγοντας ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα.

Και για σκέψου πως τα τελευταία χρόνια το σατέν δεν έχει λείψει από καμία ντουλάπα σε κάθε εφαρμογή και στιλ.

Δες τη Βίκυ Καγιά νύφη στη gallery που ακολουθεί

«Επειδή είμαστε δύο πολύ εργατικοί άνθρωποι που έχουμε κατακτήσει πολλά πράγματα από μόνοι μας, η ομαδικότητα και ο κώδικας επικοινωνίας που έχουμε μας έχει βγάλει και από τα πιο δύσκολα. Σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Αυτό είναι ένα λάθος που κάνουν τα ζευγάρια. Οφείλεις να βλέπεις ποιος είναι πραγματικά ο άλλος, με τα καλά και τα κακά του. Δεν μπορείς να τον αλλάξεις. Η αμοιβαία αποδοχή είναι μεγάλο πράγμα», έχει πει η ίδια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved