Γεωργία Μεσαρίτη: «Αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου είναι η αυτοπροστασία»
Showbiz

Γεωργία Μεσαρίτη: «Αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου είναι η αυτοπροστασία»

Η Γεωργία Μεσαρίτη μίλησε για όλα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Φυσικά αναφέρθηκε και στη σειρά του κρατικού καναλιού που παίζει φέτος, Κάνε ότι κοιμάσαι.

  • Είναι μια ακραία ιστορία και μακάρι ελάχιστοι άνθρωποι να έχουν ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Εσείς βιώσατε σχολικό εκφοβισμό στα μαθητικά σας χρόνια; Ή ήρθατε σε επαφή με ανθρώπους που καταλάβατε, εκ των υστέρων, ότι ήθελαν να σας κάνουν κακό;

Νομίζω πως όλοι άνθρωποι έχουν περάσει από δύσκολες καταστάσεις. Εγώ αυτό που έχω μάθει στη ζωή μου είναι η αυτοπροστασία και θεωρώ ότι αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να κάνει ένας άνθρωπος στον εαυτό του, ώστε να καταφέρνει να αντιμετωπίζει οποιαδήποτε κατάσταση έρχεται στη ζωή του.

Πώς το μάθατε αυτό;

Μέσω του life coaching, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με την προσωπική μου εξέλιξη. Ακόμη μαθαίνω. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι πρέπει να ασχοληθούν με τον εσωτερικό τους κόσμο. Πάντα υπάρχουν δύσκολοι εξωτερικοί παράγοντες. Το θέμα είναι πώς εμείς τους αντιλαμβανόμαστε.

  • Σε τι άλλο σας βοηθά το life coaching;

Στην ουσία σού μαθαίνει να μαθαίνεις τον εαυτό σου... Τις αξίες σου, τις προτεραιότητές σου, ώστε να ακολουθείς το δικό σου μοναδικό δρόμο.

  • Ποιος είναι ο δικός σας δρόμος;

Ακόμη τον ανακαλύπτω.

  • Όταν θα ολοκληρωθεί η σειρά, πώς θα είναι η προσωπικότητα αυτής της κοπέλας;

Ούτε εμείς γνωρίζουμε ακόμη. Τα σενάρια έρχονται σιγά σιγά. Αν δεν κάνω λάθος, ακόμη γράφονται. Όταν μας έρχονται, τρέχουμε να διαβάσουμε τι θα γίνει παρακάτω. Έχουμε την ίδια αγωνία που έχει και ο τηλεθεατής, είπε η Γεωργία Μεσαρίτη στο 7 Μέρες TV.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved