Τάσος Ιορδανίδης: «Η παράσταση με τη Θάλεια Ματίκα στο θέατρο είναι οικογενειακό μας στοίχημα»
Showbiz

Τάσος Ιορδανίδης: «Η παράσταση με τη Θάλεια Ματίκα στο θέατρο είναι οικογενειακό μας στοίχημα»

Ο Τάσος Ιορδανίδης που απολαμβάνουμε μέσα από τη Γη της Ελιάς, παραχώρησε συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Ο ίδιος μίλησε για όλους και για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην παράσταση που ανέβασε με την σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα.

  • Ξεφύγουμε από τη Μάνη και ας έρθουμε τώρα στην Αθήνα, όπου συζητιέται έντονα και φυσικά θετικά η παράστασή σας. Το «θέλω να σου κρατάω το χέρι» που ανεβάσατε με τη Θάλεια Ματίκα για δεύτερη σεζόν.

«Χαίρομαι για τα καλά λόγια που μεταφέρετε. Γιατί είναι ένα δημιούργημα πολύ δικό μας. Είναι ένα οικογενειακό μας στοίχημα αν θέλετε, γιατί τη σκηνοθεσία την έκανε η Θάλεια και το κείμενο το έγραψα εγώ. Είμαστε οι δυο μας επί σκηνής και χαιρόμαστε που αυτή η παράσταση έχει λειτουργήσει και έχει μπει στη συνείδηση του θεατρόφιλου κοινού. Χαίρομαι ακόμα περισσότερο που αυτή την περίοδο βρίσκομαι σε δύο εγχειρήματα που έχουν μεγάλη απήχηση».

  • Η επιτυχία της παράστασης θεωρείται πως έγκειται καθαρά στο γεγονός ότι μιλάτε για τις σχέσεις ζωής που στην πλειονότητά τους χαρακτηρίζονται από ρωγμές;

«Έχω εστιάσει και νομίζω ότι η απήχηση της παράστασης αφορά στην ειλικρίνεια του κειμένου, στο πώς βλέπουμε οι δυο μας το θέμα της συντροφικότητας και της συμπόρευσης δύο ανθρώπων στη ζωή.

Ενδεχομένως να έχουμε βοηθήσει ανθρώπους να αλλάξουν πράγματα στις σχέσεις τους ή και να τις έχουν επαναπροσδιορίσει».

  • Φοβάται ο κόσμος το συναίσθημα;

«Μπορεί να του δημιουργεί έναν φόβο αλλά το έχει ανάγκη το συναίσθημα. Η εποχή μας είναι πολύ γρήγορη και βασίζεται στην υπερπληροφόρηση, αλλά από εκεί και πέρα το έχει ανάγκη το συναίσθημα για να σταματά ο χρόνος μέσα του και να βλέπει τα πράγματα κάτω από μια άλλη οπτική γωνία.

  • Έχετε ξεκινήσει να γράφετε κάτι ακόμα;

«Να σας πω την αλήθεια, όχι. Κάνω σκέψεις και όνειρα. Επειδή όσα φέρνει η στιγμή δεν θα φέρνει ο χρόνος όλος. Δεν έχω μπει στη διαδικασία γραφής. Βλέποντας και κάνοντας».

  • Ετοιμάζετε κάτι ακόμα;

«Ο χρόνος είναι επιβαρυμένος. Αυτή τη στιγμή έχω τρία πρότζεκτ. Το θέατρο, τη σειρά και πάνω απ' όλα την οικογένειά μου που απαιτεί πολύ χρόνο. Οπότε το 24ωρο «είναι πλήρες», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης στο tv 24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved