Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Είναι αχώριστοι! Μαζί και στο κομμωτήριο - Αποκλειστική φωτό
Showbiz

Θέμης Αδαμαντίδης - Βαρβάρα Κίρκη: Είναι αχώριστοι! Μαζί και στο κομμωτήριο - Αποκλειστική φωτό

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και η Βαρβάρα Κίρκη μπορεί να έφτασαν μέχρι τα δικαστήρια αλλά πλέον όχι μόνο χωρισμός δεν υπάρχει αλλά είναι και αχώριστοι.

Το ζευγάρι της ελληνικής showbiz απασχόλησε τα media το τελευταίο διάστημα, όμως, όπως όλα δείχνουν πλέον πατούν γερά στα πόδια τους και είναι καλύτερα από ποτέ.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μάλιστα, δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γιώργο Λιάγκα:

«Συγκεκριμένα εγώ με τις σχέσεις που είχα τις σοβαρές, περνούσε καιρός για να πω "Σε αγαπώ". Αν δεν ήμουν ερωτευμένος με την Βαρβάρα, δεν θα ήμουν μαζί της. Δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική ζωή μου. Ήταν μια κακή στιγμή το γεγονός ότι φτάσαμε στα δικαστήρια. Δεν θα φανταζόμουν να καταλήξω σε τρίτους για διαφωνίες και καβγάδες. Μπορεί ένας άνθρωπος να συγχωρεί, να παραβλέψει, να κατανοήσει μια διαφορετική άποψη και ενέργεια».

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε τον Θέμη Αδαμαντίδη και τη Βαρβάρα Κίρκη, αυτή την Πέμπτη (10/11) στο ινστιτούτο αισθητικής της Τέτας Καμπουρέλη και οι πληροφορίες μας θέλουν το ζευγάρι να είναι συνέχεια μαζί και να ακολουθεί παντού ο ένας τον άλλον, ακόμα και στο κομμωτήριο!

Η Βαρβάρα μάλιστα κάθε φορά που ο Θέμης Αδαμαντίδης βρίσκεται στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται φέτος, είναι πάντα εκεί!

Δείτε τους στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved