Μελίνα Ασλανίδου: Η πρεμιέρα στην Πάτρα, ο τρελός χορός και η τούρτα έκπληξη
Showbiz

Μελίνα Ασλανίδου: Η πρεμιέρα στην Πάτρα, ο τρελός χορός και η τούρτα έκπληξη

Σε μεγάλα κέφια, όπως είδαμε με τα ίδια μας τα μάτια, επέστρεψε η Μελίνα Ασλανίδου στην Πάτρα

Η αγαπημένη τραγουδίστρια που έσκισε το καλοκαίρι στο πραγματικά μοναδικό νυχτερινό μαγαζί Χάραμα, «Συνοικία το όνειρο» στα Βραχναίικα που είναι φτιαγμένο σαν μικρό χωριό, παρέμεινα στην Αχαϊκή πρωτεύουσα συνεχίζοντας την εξαιρετικά πετυχημένη συνεργασία της με τους επιχειρηματίες Ηλία και Αλέξανδρο Οικονόμου, στο χειμερινό τους νυχτερινό κέντρο.

Η πρεμιέρα της έγινε την περασμένη εβδομάδα και για εκείνη ταξίδεψαν στην Πάτρα ουκ ολίγοι δημοσιογράφοι και celebrities καλεσμένοι για τις δύο πρώτες εμφανίσεις της στο ιστορικό μαγαζί.

Η ίδια ήταν πραγματικά στα καλύτερά της παρουσιάζοντας μαζί με τους Μύρωνα Στρατή, Γρηγόρη Πετράκο, Αχιλλέα Αγγελόπουλο, Μαρία Ζούκα και Άννα Κακολύρη ένα από τα πιο κεφάτα προγράμματα που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Και το απολαμβάνει. Στην πρεμιέρα της μάλιστα κατέβηκε από την πίστα τραγουδώντας τη "Βασιλική" και πήγε στο σταντ που καθόντουσαν οι συνεργάτες της χορεύοντας με την ψυχή της μαζί τους.

Η επόμενη μέρα βρήκε διευρημένη την παρέα των καλεσμένων και πάλι μπροστά στο κατάμεστο μαγαζί. Ήταν η βραδιά που ξημέρωναν τα γενέθλια του φίλου και pr man Χάρη Σιανίδη και η Μελίνα Ασλανίδου όταν το έμαθε έστειλε και αγόρασαν μια τούρτα με κεριά για να του κάνει έκπληξη. Όπως και έγινε. Η τούρτα εμφανίστηκε ξαφνικά με τη Μελίνα να του τραγουδάει το Happy Birthday μαζί με όλο το μαγαζί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved