Μίνα Αδαμάκη: Η τελευταία εμφάνιση στο θέατρο και ο ρόλος στις Τρεις Χάριτες που «έγραψε» ιστορία
Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: Η τελευταία εμφάνιση στο θέατρο και ο ρόλος στις Τρεις Χάριτες που «έγραψε» ιστορία

Μετά από σκληρή μάχη να κρατηθεί στη ζωή η Μίνα Αδαμάκη άφησε την τελευταία της πνοή βυθίζοντας στο πένθος όλους όσοι την αγάπησαν.

Ουδείς γνώριζε, πέρα από πολύ κοντινά της πρόσωπα πως η ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν.

Η Μίνα Αδαμάκη υπήρξε μια από τις σπουδαιότερες ηθοποιούς της γενιάς της με αμέτρητες συνεργασίες στο ενεργητικό της.

Αγαπούσε βαθιά το θέατρο και μέχρι και το περασμένο καλοκαίρι πρωταγωνίστησε στην παράσταση «Φαίδρα» στο θέατρο Πέτρας. Τον μύθο της Φαίδρας είχαν αφηγηθεί επί σκηνής η αισθαντική ερμηνεύτρια Σαβίνα Γιαννάτου στον ρόλο της θεάς Αφροδίτης, η πολύπειρη ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη στον ρόλο της Τροφού, καθώς και η Ραφίκα Σαουίς, με διεθνείς διακρίσεις στο ενεργητικό της στον χώρο της περφόρμανς, στον ρόλο της Φαίδρας.

«Σπούδασα από αγάπη για το θέατρο και τη τέχνη και όχι από φιλαρέσκεια και ματαιοδοξία. Έζησα την εποχή που ήταν ασυμβίβαστο ο ηθοποιός του θεάτρου τέχνης να κάνει κινηματογράφο ή τηλεόραση. Για τον Κάρολο Κούν η παράλληλη ενασχόληση σήμαινε αποπροσανατολισμό και αποδιοργάνωση. Σήμερα τα πράγματα έχουν αλλάξει ο ηθοποιός πρέπει να έχει παράλληλες ενασχολήσεις. Δεν είναι θέμα μόνο βιοπορισμού αλλά και πολύπλευρης δραστηριότητας και εξέλιξης», είχε πει η ίδια.

Η Μίνα Αδαμάκη ήταν μια από τις εμβληματικές Τρεις Χάριτες, μια σειρά που έγραψε αδιαμφισβήτητα τη δική της ιστορία στην μικρή οθόνη.

Σημείωσε τεράστια επιτυχία, επιτυγχάνοντας εξαιρετικά υψηλά νούμερα τηλεθέασης και θεωρείται πλέον ως ένα από τα πιο πετυχημένα προγράμματα που έχει προβάλει ποτέ η ελληνική τηλεόραση. Η σειρά περιέγραφε την καθημερινότητα τριών αδερφών, οι οποίες αποφάσισαν να μείνουν στο ίδιο σπίτι, αλλά και όλα τα αστεία περιστατικά αυτής της συμβίωσης. Στη σειρά πρωταγωνιστούσαν η Άννα Παναγιωτοπούλου (Όλγα Χαρίτου-Παπαχαρίτου), η Νένα Μεντή (Μαρία Χαρίτου) και η Μίνα Αδαμάκη (Ειρήνη Χαρίτου). Το σενάριο της σειράς υπέγραφαν οι Μιχάλης Ρέππας και Θανάσης Παπαθανασίου.

«Ήταν η εποχή της αθωότητας. Ήταν κάτι καινούργιο για όλους μας, ανανεωτικό πολύ. Είχαμε πάρα πολύ καλές σχέσεις μεταξύ μας, παρόλο που τα γυρίσματα ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Ήμασταν συνέχεια σε όλο το σίριαλ και οι τρεις και είχαμε πολλές αλλαγές σκηνών, όπου ήθελαν προετοιμασία, ήθελαν ντύσιμο άλλο κλπ.», είχε πει

Διαβάστε επίσης

Πέθανε η Μίνα Αδαμάκη

Μίνα Αδαμάκη: Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας της

Άννα Κυριακού: Το ξέσπασμά της για τον φημολογούμενο θάνατο της Αδαμάκη: «Έπαθα νευρικό κλονισμό»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved