Μίνα Αδαμάκη: Μία... Χάρις στην αιωνιότητα - Το twitter θρηνεί
Showbiz

Μίνα Αδαμάκη: Μία... Χάρις στην αιωνιότητα - Το twitter θρηνεί

Σε ηλικία 78 ετών άφησε την τελευταία της πνοή η Μίνα Αδαμάκη.

Ουδείς γνώριζε, πέρα από πολύ κοντινά της πρόσωπα πως η ηθοποιός αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας ενώ το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν.

Η Μίνα Αδαμάκη γεννήθηκε στον Βόλο. Ήταν απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης του Καρόλου Κουν (1966). Σε νεανική ηλικία σπούδασε στο Λονδίνο κουκλοθέατρο και παντομίμα.

Η πρώτη της εμφάνιση έγινε στο θέατρο, ως μαθήτρια ακόμα, με το Θέατρο Τέχνης, στο έργο "Η δολοφονία του Ζαν - Πωλ Μαρά". Έχει παίξει σε αρκετές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες.
Είχε ιδρύσει τον θίασο "Θεατρική Συντεχνία" και υπήρξε ιδρυτικό μέλος της "Ελεύθερης Σκηνής".

Η Μίνα Αδαμάκη ήταν μια από τις εμβληματικές Τρεις Χάριτες, μια σειρά που έγραψε αδιαμφισβήτητα τη δική της ιστορία στην μικρή οθόνη.

Το twitter θρηνεί για την απώλεια της και τα μηνύματα είναι συγκινητικά

Δες τα στη gallery

«Τα θυμάμαι όλα με μία πολύ όμορφη γεύση. Διασκεδάζαμε πολύ, δουλεύαμε πολύ και η σειρά είχε μία ανταπόκριση, που κανείς δεν την περίμενε. Όπως έχω ξαναπεί βέβαια, δεν μου αρέσει και πολύ να με βλέπω τότε στην τηλεόραση, γιατί νομίζω ότι είναι κάποια άλλη κι όχι εγώ. Έχουν περάσει χρόνια. Ωραία χρόνια όμως. Μία γλυκιά και τρυφερή ανάμνηση», είχε πει για τις Τρεις Χάριτες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved