Βουγιουκλάκη: Το τάμα για να γίνει μάνα, οι δικαστικές περιπέτειες και οι καβγάδες με τον Παπαμιχαήλ
Showbiz

Βουγιουκλάκη: Το τάμα για να γίνει μάνα, οι δικαστικές περιπέτειες και οι καβγάδες με τον Παπαμιχαήλ

Χθες η εκπομπή Πρόσωπα, του Χρίστου Βασιλόπουλου ήταν αφιερωμένη στην Αλίκη Βουγιουκλάκη και την ταραχώδη ζωή της. 

Ήταν το δεύτερο μέρος του αφιερώματος σε εκείνη το οποίο προβλήθηκε στην ΕΡΤ και ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής της εθνικής σταρ.

Αρχικά, η εκπομπή αναφέρθηκε στη σχέση της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον τότε διάδοχο του θρόνου, Κωνσταντίνο.

Όταν όμως γνώρισε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ, όλα είχαν τελειώσει για εκείνη.

Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή και γνωρίζουμε όλοι, τα media ασχολήθηκαν ιδιαίτερα με τη συγκεκριμένη σχέση, ειδικά όταν άρχισαν τα παρατράγουδα και τα επεισόδια με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

Όπως περιέγραψαν άνθρωποι που τους συναναστρέφονταν τότε, επρόκειτο για μια σχέση επεισοδιακή και εκρηκτική. Ακόμα και η πρώτη νύχτα του γάμου τους είχε καταλήξει σε ομηρικό καβγά. Ο αδερφός της Αντώνης, μίλησε για το θρυλούμενο χαστούκι που τάραξε την ευτυχία του ζευγαριού αλλά και για τον χωρισμό τους.

«Οι καβγάδες τους ήταν ομηρικοί. Δεν ήταν λίγες φορές που με είχε φωνάξει και είχαμε πάει στο τμήμα Κολωνακίου για να καταγγείλει βάναυση συμπεριφορά αλλά μετά υποχωρούσε. Υπήρχε πραγματική βία γιατί μία φορά πήγα σπίτι της με ιατροδικαστή και είχε διαπιστώσει αυτά που κατήγγειλε η Αλίκη» παραδέχτηκε ο Αντώνης Βουγιουκλάκης.

Η αγωνία για τη μητρότητα

Στα τέλη της δεκαετίας του '60, εκείνο που απασχολούσε την Αλίκη ήταν πότε θα γίνει μάνα και μάλιστα είχε κάνει τάμα στην Τήνο για να καταφέρει το όνειρό της.

Μάλιστα, την εποχή που πάλευε να αποκτήσει παιδί, είχε γίνει νούμερο σε επιθεώρηση η Αλίκη με τον Σταύρο Παράβα να την υποδύεται. Τότε η Αλίκη είχε κινηθεί νομικά και μάλιστα πρωτόδικα είχε δικαιωθεί. Όμως, στο εφετείο ήρθε η ανατροπή με τους εναγόμενους να αθωώνονται.

Οι δικαστικές της περιπέτειες συνεχίστηκαν, όταν λίγα χρόνια αργότερα, βρέθηκε για άλλη υπόθεση, στο εδώλιο. Τότε ο φροντιστής της Φίνος Φιλμ Παντελής Παλιεράκης, την μήνυσε γιατί του έσβησε τσιγάρο στο πρόσωπο.

Φυσικά η εκπομπή αναφέρθηκε και στα γυρίσματα μιας ταινίας όπου η Αλίκη τραυματίστηκε σοβαρά και έπεσε αναίσθητη. Δείτε το βίντεο παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved