Συγκινημένη η Παυλίδου μετά το άκουσμα της απόφασης – Οι πρώτες δηλώσεις του Παπαγιάννη
Showbiz

Συγκινημένη η Παυλίδου μετά το άκουσμα της απόφασης – Οι πρώτες δηλώσεις του Παπαγιάννη

Μια άνω τελεία στην δικαστική διαμάχη ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη μπήκε το μεσημέρι της Δευτέρας (14-11) με το δικαστήριο να κρίνει ένοχο τον ηθοποιό, ο οποίος όμως άσκησε έφεση επί της απόφασης.

Μετά το τέλος της ακροαματικής διαδικασίας, η Σοφία Παυλίδου εμφανώς συγκινημένη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, λέγοντας πως νιώθει ικανοποιημένη.

«Το δικαστήριο έκρινε ένοχο αυτόν τον άνθρωπο και καταδικάζει τέτοιες συμπεριφορές. Δέχτηκα μήνυση από αυτόν για να λυγίσω, να μην συνεχίσω. Ευχαριστώ τον δικηγόρο μου, κ. Αλέξανδρο Μίντζια που ήταν δίπλα μου σε αυτόν τον αγώνα, αλλά και τους μάρτυρές μου, οι οποίοι ούτε αυτοί λύγισαν από τις μηνύσεις που δέχτηκαν, από τις αναβολές, από τις καθυστερήσεις. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα θύματα να βγουν νικητές και να δικαιωθούν, να μην χάνουν την πίστη τους. Η αλήθεια πάντα θα λάμπει. Είμαι συγκινημένη γιατί ήρθε η ώρα να δικαιωθώ και να είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν αρμόζουν σε έναν χώρο πολιτισμού όπως είμαστε εμείς» είπε η Σοφία Παυλίδου.

Από την πλευρά του ο Μάνος Παπαγιάννης στις πρώτες του δηλώσεις μετά το άκουσμα της ποινής, ανέφερε:

«Εγώ δεν έχω να πω πολλά παιδιά. Ασκήσαμε έφεση επί της απόφασης. Νιώθω ότι όλα πήγαν καλά κι όλα θα πάνε καλά, ακόμα καλύτερα δηλαδή. Και ελπίζω να είστε όλοι εδώ. Συγγνώμη για την ταλαιπωρία. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Στην Έφεση θα απαντήσω στον γιο μου».

Δες το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή t-live

Να σας θυμίσουμε πως το 2018, η Σοφία Παυλίδου είχε υποβάλει μήνυση για απλή σωματική βλάβη στον συνάδελφό της στην παράσταση «Πετάει – Πετάει», κατηγορώντας τον για ξυλοδαρμό στα παρασκήνια, ενώ στη συνέχεια, και ο Μάνος Παπαγιάννης είχε υποβάλει μήνυση για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved