Σπυροπούλου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και τα στολίδια είναι απίθανα!
Showbiz

Σπυροπούλου: Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της και τα στολίδια είναι απίθανα!

Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της διανύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι για εκείνη διαφορετικά.

Η όμορφη παρουσιάστρια περιμένει το πρώτο της μωράκι και σε λιγότερο από δυο μήνες θα γίνει μαμά.

Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας που οι περισσότεροι επιλέγουν να στολίσουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο, ανάμεσα σε αυτούς και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία το απόγευμα της Δευτέρας (14-11) μοιράστηκε με τους followers της ένα βίντεο από το σαλόνι του σπιτιού της θέλοντας να μας δείξει το δέντρο της.

Όπως θα δεις κι εσύ το δέντρο της είναι πανύψηλο και έχει επιλέξει στολίδια σε λευκή απόχρωση ενώ είναι γεμάτο από λαμπάκια.

Δες το στο βίντεο

Αναφορικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει με τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την εξέλιξη, η Κωνσταντίνα μέσω του δικηγόρου της εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Σε όλες τις κοινωνίες, η περίοδος της κύησης, απολαμβάνει ιδιαίτερου σεβασμού, ως η περίοδος αναμονής της γέννησης μίας νέας ζωής.

Δυστυχώς, το τελευταίο χρονικό διάστημα και ενώ διανύω τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης μου, βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας διογκούμενης, αήθους εκστρατείας κατασυκοφάντησης μου, με τη διασπορά ψευδών και συκοφαντικών σε βάρος μου γεγονότων και μυθευμάτων, συνοδευόμενων με ατιμωτικούς για το πρόσωπό μου χαρακτηρισμούς, υπό το μανδύα των δήθεν αξιολογικών σχολίων και κρίσεων.

Η ως άνω εκστρατεία φαίνεται να εκπορεύεται από τηλεοπτικά πρόσωπα – παρουσιαστές εκπομπών, κάποιων ΜΜΕ, συνεπικουρούμενων από διάφορους χώρους κοινωνικής δικτύωσης

Ως παλαιά επαγγελματίας του χώρου, υπενθυμίζω τη συνευθύνη όλων μας στην αποχή από την ανοχή, άλλως υπόθαλψη τέτοιων κοινωνικά και δεοντολογικά απαράδεκτων πράξεων που ενίοτε αγγίζουν τα όρια της ποινικά κολάσιμης συμπεριφοράς.

Για το λόγο αυτό καλώ κάθε εμπλεκόμενο να παύσει άμεσα και να απόσχει στο εξής από κάθε συκοφαντική και προσβλητική σε βάρος μου ενέργεια.

Σε κάθε περίπτωση, κριτής όλων μας ο χρόνος και σε εμμένουσα, κοινωνικά και δεοντολογικά, παρέκκλιση η ποινική και αστική Δικαιοσύνη.

Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος μου.

Για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Ανδρέας X. Μήτσαινας»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved