Αναστασία Περράκη: «Δεν φεύγω εύκολα από τις σχέσεις μου»
Showbiz

Αναστασία Περράκη: «Δεν φεύγω εύκολα από τις σχέσεις μου»

Είναι επτά χρόνια και παραμένουν πολύ ευτυχισμένοι. Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια από τον χώρο του μόντελινγκ.

Εκείνος φέτος είναι coach στο «GNTM» και η Αναστασία Περράκη μιλά στη Realnews γι' αυτό το τηλεοπτικό βήμα του:

«Παρακολουθώ το "GNTM" για τον σύντροφό μου. Είναι πολύ κουλ. Είναι μια χαρά. Το συζητήσαμε και πιστεύω πως ήταν μια ευκαιρία για τον Χρήστο. Τις ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζουμε, να ρισκάρουμε και να βλέπουμε τον εαυτό μας και σε άλλα πράγματα. Ηταν μια ευκαιρία που έπρεπε να την αρπάξει και να την αξιοποιήσει με τον καλύτερο τρόπο».

Ως έμπειρη επαγγελματίας συμβουλεύει τον αγαπημένο της όμως δεν του χαρίζεται.

«Είμαι αυστηρή και με τον Χρήστο και με τους ανθρώπους που αγαπώ, γιατί πρωτίστως είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου. Και δεν μιλάω για την καθημερινότητά μας, αλλά για τη δουλειά. Ο Χρήστος είναι πιο επιεικής».

Μαζί έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκουν τις ισορροπίες τους με όπλα την επικοινωνία και την κατανόηση.

«Είμαστε πολλά χρόνια με τον Χρήστο. Τίποτα δεν είναι εύκολο. Θέλει πολλή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές», λέει η Αναστασία και συνεχίζει: «Παίζει ρόλο το πόσο το θέλουν και οι δύο. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες ρήξεις όμως ξεπερνιούνται με συζήτηση».

Η Αναστασία Περράκη είναι σταθερή τόσο στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σχέσεις της.

«Δεν φεύγω εύκολα από τις σχέσεις μου. Φεύγω μόνο όταν κάτι ξεπερνά τα δικά μου όρια και την αξιοπρέπειά μου. Οταν, όμως υπάρχει διάθεση και από τον άλλον να συζητήσει, τότε όλα γίνονται», λέει. Της αρέσει να κάνει πολλά πράγματα και, παράλληλα με το μόντελινγκ, έχει σπουδάσει μακιγιάζ ενώ αισθάνεται πολύ δημιουργική στο πλευρό του Βασίλη Ζούλια. «Με τον Βασίλη Ζούλια συνεργαζόμαστε σε διάφορα projects. Η σχέση μας πια είναι οικογενειακή. Οταν δεν ποζάρω στις φωτογραφίες του, κάνω make up ή ασχολούμαι με το backstage των σόου, εκτός από το να περπατάω».

Πέρα άπό επαγγελματίας και σύντροφος η Αναστασία Περράκη είναι μια πολύ τρυφερή μητέρα.

«Ευτυχώς η κόρη μου είναι 14 ετών, οπότε τώρα έχω μια ελευθερία στους χρόνους μου. Είμαστε πολύ καλά με την Ελενα. Εχει μπει για τα καλά στην εφηβεία και μου αρέσει πολύ να βγαίνω μαζί της και να συζητάμε. Πάντα την προσέγγιζα με φιλικό τρόπο και πιστεύω πως έχω καταφέρει να κερδίσω την εμπιστοσύνη της», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved