Ραφίκα Σαουίς: «Θέλω με τον σύντροφό μου να μεγαλώσουμε μαζί»
Showbiz

Ραφίκα Σαουίς: «Θέλω με τον σύντροφό μου να μεγαλώσουμε μαζί»

Με καταγωγή από τη Συρία, η Ραφίκα Σαουίς βάζει «Γλυκάνισο» στη ζωή μας κάθε Σαββατοκύριακο.

Η βραβευμένη ηθοποιός και εικαστικός ξεδιπλώνει στη Realnews πτυχές της προσωπικότητάς της μιλώντας για την προσωπική της ζωή, την οποία κρατά επιμελώς μακριά από τους προβολείς.

«Είμαι σε σχέση πολλά χρόνια με έναν άνθρωπο που είναι πολύ σημαντικός για μένα και είμαι καλά. Ελπίζω να συνεχίσουμε να είμαστε μαζί, να μεγαλώσουμε μαζί. Δεν είναι του χώρου, παρότι ως χόμπι ασχολείται με το θέατρο. Είναι ιστορικός όμως δεν θα πω κάτι παραπάνω», λέει στη Real.

Η σχέση αγάπης των γονιών της την έχει επηρεάσει βαθιά.

«Ο πατέρας μου είναι από τη Συρία και η μητέρα μου Ελληνίδα. Γνωρίστηκαν στην Αγγλία και παντρεύτηκαν τέσσερις φορές. Ταξίδευαν μόνοι τους και παντρεύονταν, το είχαν δει πολύ ρομαντικά... Παντρεύτηκαν στη Βοστώνη, στην Ιορδανία, με χριστιανικό γάμο στην Ελλάδα, γιατί έχει βαφτιστεί ο πατέρας μου, και στην Ινδία. Εχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στην Ελλάδα. Δεν υπήρχε ακόμη πόλεμος στη Συρία και θεωρούσαν πως οι Αραβες είναι όπως στις ταινίες με τη Βλαχοπούλου, κυκλοφορούν και μοιράζουν ρολόγια, ήταν άλλο πράγμα από πρόσφυγες. Με τον πόλεμο άλλαξαν τα πράγματα. Η σχέση των γονιών μου με έχει επηρεάσει, γιατί, όταν έχεις την υγεία στην οικογένειά σου, την ψάχνεις. Το οικογενειακό πλαίσιο παίζει μεγάλο ρόλο. Ο αδελφός μου είναι ο εικαστικός Μιχάλης Αργυρού, έχουμε συνεργαστεί και έχω επηρεαστεί καλλιτεχνικά από αυτόν.

Οι γονείς μου δεν παρενέβησαν ποτέ στις επιλογές μας, ούτε αισθάνθηκαν ντροπή. Δεν μας έβαλαν ποτέ φρένο. Κάνε ό,τι θέλεις, αρκεί να σε κάνει χαρούμενο και να μπορείς να έχεις μια αξιοπρεπή ζωή. Επίσης μας έμαθαν να κερδίζουμε το ψωμί μας από 18 ετών, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για την εξέλιξή μας», καταλήγει

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved