Μιχαήλ: Μιλά για τον έρωτά του με τη Νάταλι Κάτερ και εξομολογείται: «Με κάνει και νιώθω καλά»
Showbiz

Μιχαήλ: Μιλά για τον έρωτά του με τη Νάταλι Κάτερ και εξομολογείται: «Με κάνει και νιώθω καλά»

Η σχέση του Στέφανου Μιχαήλ με τη Νάταλι Κάτερ μετράει τρία χρόνια, με τον ίδιο να εξομολογείται πως την περίοδο που μπήκε στη ζωή του δεν περίμενε τον έρωτα να του χτυπήσει την πόρτα.

«Τα ωραία γίνονται εκεί που δεν το περιμένεις. Αυτό που με κέρδισε στη Νάταλι είναι ότι έχει μια πολύ καλή καρδιά. Δεν είναι μόνο το παρουσιαστικό που έχει σημασία. Εντάξει, είναι μια κούκλα. Το πιο σημαντικό όμως όταν έχεις περάσει από διάφορες σχέσεις στη ζωή σου και έχεις γνωρίσει κόσμο, είναι ότι καταλαβαίνεις καλύτερα ποιος είναι ο άνθρωπος που θέλεις να έχεις δίπλα σου για να είσαι καλά.Ή Νάταλι είναι αυτός ο άνθρωπος που με κάνει να νιώθω καλά».

Παραδέχεται ότι ο έρωτας στα 20 έχει μεγάλες διαφορές με εκείνον στα 30.

«Την πρώτη φορά τη θυμάσαι γιατί είναι διαφορετική. Είναι ένα καινούριο συναίσθημα που δεν έχεις βιώσει ποτέ και δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Είναι άγνωστα όλα. Νιώθεις περίεργα. Δεν ξέρεις πώς να συμπεριφερθείς. Κάνεις πράγματα που μπορεί να σε ξεφτιλίσουν ή να πετάξουν τον εγωισμό ρου στα σκουπίδια. Αργότερα ερωτεύεσαι αλλά έχεις τα λογικά σου και ξέρεις πώς να το διαχειριστείς, θεωρώ ότι μεγαλώνοντας ερωτεύεσαι πιο ουσιαστικά. Βλέπεις σε βάθος τον άλλο, βλέπεις κι άλλα πράγματα. Δεν ερωτεύεσαι μόνο το παρουσιαστικό».

Στη δική του περίπτωση κλήθηκε να αποδεχτεί και να αγκαλιάσει μαζί με τη σύντροφό του και το παιδί που απέκτησε από προηγούμενη σχέση της.

«Μου πήρε λίγο καιρό να το ταξινομήσω σωστά στο μυαλό μου. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν κάνει ανωριμότητες και σκέφτεται πάντα το αύριο. Το να μπεις λοιπόν στη διαδικασία να γνωρίσεις ένα παιδί, να έρθεις κοντά του, να το αγαπήσεις και να σε αγαπήσει δεν είναι τόσο απλό. Πρέπει πρώτα να νιώσεις σιγουριά για τον άνθρωπό σου, τη γυναίκα δηλαδή που έχει το παιδί, και μετά να μπεις σε μια διαδικασία να έρθεις κοντά στο παιδί, που είναι αναπόσπαστο κομμάτι της. Δεν μπορείς να αγαπήσεις μόνο τη γυναίκα που έχεις δίπλα σου και όχι το παιδί της. Δεν γίνεται να τα ξεχωρίσεις. Το δούλεψα λοιπόν πολύ στο μυαλό μου, σιγουρεύτηκα ότι πράγματι μπορώ να το κάνω και έπειτα προχώρησα στο επόμενο βήμα. Έχω γνωστούς που είχαν σχέσεις με κοπέλες με παιδιά. Στον πρώτο μήνα πήγαιναν για φαγητό όλοι μαζί και στον έναν χρόνο χώριζαν. Το παιδί πληγώνεται διπλά γιατί έχει ξαναπεράσει κάτι ανάλογο. Επίσης, δεν είναι ωραία εικόνα να μπαίνει και να βγαίνει ο καθένας στη ζωή της μητέρας του. Αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι είμαστε πολύ καλά».

Η δημιουργία οικογένειας υπάρχει στα πλάνα του;

«Πολύ έντονα» εξομολογείται και συνεχίζει:

«Οι εποχές που διανύουμε είναι πολύ δύσκολες. Δεν είμαι άνθρωπος που για να προχωρήσει θα τα αφήσει όλα στον αέρα. Για να το κάνω πρέπει να εξασφαλίσω ένα μέρος να μπορούμε να μείνουμε. Ένα ωραίο περιβάλλον, ένα σπίτι, το οτιδήποτε. Μετά θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Είμαι σε αυτό το μονοπάτι τώρα και σιγά σιγά προσπαθώ να υλοποιήσω αυτό το όνειρο της οικογένειας γιατί είναι κάτι που θέλω πολύ. Με ενδιαφέρει να μπορώ να παρέχω μια άνετη ζωή στα παιδιά μου. Αυτό θέλει κόπο και αυτοθυσία. Πολλοί δεν το καταλαβαίνουν. Ευελπιστώ ότι οι παλιοί ρυθμοί θα επιστρέφουν, αλλά αν δεν στερηθούμε τώρα χρόνο, υλικά αγαθά και διασκέδαση, τι θα προσφέρουμε στα παιδιά μας; Εγώ έχω το αντίστοιχο παράδειγμα των γονιών μου. Ξεκίνησαν από το πλην, όχι από το μηδέν, και κατάφεραν να κάνουν μεγαλεία. Μεγαλώνοντας λοιπόν μπόρεσα να κατανοήσω ότι δεν χρειάζεται να έχω πέντε ζευγάρια παπούτσια και δέκα παντελόνια για να είμαι ευτυχισμένος. Εγώ με την αδελφή μου περάσαμε ευτυχισμένα παιδικά χρόνια χωρίς υπερβολές. Είχαμε όμως όλα όσα χρειαζόμασταν για να είμαστε καλά», λέει στο ΟΚ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved