Δανάη Λιβιεράτου:  Η φωνή της είναι ένα θαύμα! Τραγουδά και το Instagram την αποθεώνει!
Showbiz

Δανάη Λιβιεράτου: Η φωνή της είναι ένα θαύμα! Τραγουδά και το Instagram την αποθεώνει!

Η Δανάη Λιβιεράτου είχε να κληρονομήσει πολύ καλά γονίδια, τόσο από τη μαμά όσο και από τον μπαμπά.

Από την Εύη Αδάμ έχει πάρει την υπέροχη εμφάνισή της και από τον Λάμπη Λιβιεράτο έχει πάρει φυσικά την αψεγάδιαστη φωνή!

Η Δανάη Λιβιεράτου σίγουρα θα μας απασχολήσει στο μέλλον καθώς έχει πάρα πολύ ωραία φωνή και ασχολείται με τη μουσική παρά το γεγονός ότι είναι μόλις 19 ετών. Κληρονόμησε το ταλέντο του μπαμπά της και δεν το άφησε ανεκμετάλλευτο!

Η νεαρή είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram, μετρά πολλούς followers και κάθε φορά που δημιοσιεύει ένα τραγούδι τα likes και τα comments «πέφτουν βροχή».

https://www.instagram.com/p/CkThuRKK2Rn
https://www.instagram.com/p/Cj74R6PKJBN
https://www.instagram.com/p/Cdf9flgKNd5
https://www.instagram.com/p/CbVeRwmq0M_
https://www.instagram.com/p/CVnVsS2qMCg

«Το χαίρομαι πολύ, βέβαια, αλλά γενικότερα χαί¬ρομαι όταν κάνουν κάτι τα παιδιά μου και το αγαπάνε. Η μεγάλη μου αγαπάει πολύ κάτι που έχει να κάνει με την πολιτική και την οικονομία, κάτι τελείως διαφορετικό, αλλά το γουστάρει και το κάνει με καλή διάθεση. Η μικρή ασχολείται με το τραγούδι, αλλά όχι μόνο με αυτό, καθώς την ενδιαφέρει περισσότερο το κομμάτι της μουσικής παραγωγής, το γενικότερο κομμάτι της μουσικής κι αυτό είναι πολύ ωραίο», έχει πει ο τραγουδιστής μιλώντας για τις επιλογές που έχουν κάνει οι κόρες του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved