Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Πέρασαν βέρες με τη Νάνσυ στο Λονδίνο - Ένταση με τον Μικρούτσικο
Showbiz

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Πέρασαν βέρες με τη Νάνσυ στο Λονδίνο - Ένταση με τον Μικρούτσικο

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και η αγαπημένη του Νάνσυ αντάλλαξαν βέρες με θέα τον Τάμεση στο Λονδίνο, παρ' όλο που μία εβδομάδα πριν είχαν χωρίσει. 

«Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα...

Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε» είχε δηλώσει τότε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Όλα άλλαξαν όμως όταν χθες το βράδυ, σε ένα μοναδικό σκηνικό, εκείνη γονάτισε και του πέρασε μία βέρα στο χέρι και το ίδιο έκανε αμέσως μετά ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Σήμερα, το ζευγάρι μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και εκείνος είπε ότι οι παρεξηγήσεις συχνά συμβαίνουν ανάμεσα σε ζευγάρια που είναι τρελά ερωτευμένα, όμως αυτά ανήκουν στο παρελθόν αφού ο ίδιος νιώθε ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος επί γης. Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να του κάνει μία ερώτηση, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έγινε έξαλλος.

«Είναι πρωταπριλιά στο Λονδίνο;» τον ρώτησε ο Ανδρέας με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να θυμώνει ιδιαίτερα μαζί του και να του λέει ότι δεν του αρέσει καθόλου ό,τι υπονοεί και ότι δεν μπορεί να τον βάλει στην κρεβατοκάμαρά του για να πειστεί αν είναι αλήθεια το ειδύλλιό του με τη Νάνσυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved