«Πλημμύρισε» από ευχές το instagram για τα γενέθλια του Χρήστου Μάστορα! Πόσο χρονών γίνεται;
Showbiz

«Πλημμύρισε» από ευχές το instagram για τα γενέθλια του Χρήστου Μάστορα! Πόσο χρονών γίνεται;

Τα γενέθλιά του έχει σήμερα ο Χρήστος Μάστορας και η προσωπική του σελίδα στο Instagram γέμισε από ευχές για Χρόνια Πολλά από επώνυμους φίλους του!

Πρώτη πρώτη του ευχήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου η οποία ανέβασε ένα βίντεο από παλιά με τους δυο τους να τραγουδούν το «Είμαι αλλού». Η τραγουδίστρια μάλιστα τον αποκάλεσε «καλόψυχο», δείχνοντάς του έτσι την αγάπη της για εκείνον.

Ακολούθησε η Δανάη Μπάρκα που επίσης ανέβασε βίντεο στο οποίο απεικονίζονται να τραγουδούν. «Υπερταλαντούχο μας αγόρι να σε χαιρόμαστε» έγραψε η παρουσιάστρια και ηθοποιός στην ανάρτησή της ενώ η Ματίνα Ζάρα του έστειλε τις ευχές της γράφοντας «Happy Birthday Superstar.

Ευχές δέχτηκε και από την κουμπάρα του Βασιλική Μιλλούση μιας και ο τραγουδιστής και frontman των Μελισσών έχει βαφτίσει τη μεγάλη της κόρη, τη Σοφία, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο τραγουδιστής θα εμφανίζεται σε λίγο καιρό στο Έναστρον με τη Δέσποινα Βανδή την οποία μάλιστα είχε καλέσει στο live του J2US το περασμένο Σάββατο, θέλοντας να την καλέσει στο πάρτι που ετοίμαζε για τα γενέθλιά του. Η Δέσποινα μάλιστα τον είχε «μαλώσει γλυκά» για το ατόπημα που είχε κάνει να την καλέσει εν ώρα live έχοντάς τον σε ανοιχτή ακρόαση εκείνη τη στιγμή.

Δείτε το βίντεο με τις ευχές των επώνυμων φίλων του Χρήστου Μάστορα για τα 36α γενέθλιά του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved