Βαρδής: Στόλισε με τα παιδιά του το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Θα ξετρελαθείς με το αποτέλεσμα
Showbiz

Βαρδής: Στόλισε με τα παιδιά του το χριστουγεννιάτικο δέντρο - Θα ξετρελαθείς με το αποτέλεσμα

Ο Γιάννης Βαρδής μπήκε στο κλίμα των Χριστουγέννων και προστέθηκε στην λίστα με τους celebrities που στόλισαν αρκετά νωρίς το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Η ομορφότερη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και ήδη επώνυμοι και μη έχουν αρχίσει και στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και με μπαίνουν σε Christmas mood.

Ανάμεσα σε αυτούς που στόλισαν το σπίτι τους ήταν ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του, Νατάσα Σκαφίδα παρέα με τα δυο τους παιδιά.

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram μοιράστηκε σχετικά στιγμιότυπα, ενώ η Νατάσα Σκαφιδά έκανε την πιο τρυφερή ανάρτηση με τα δυο τους παιδιά κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Ο Γιάννης Βαρδής σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή Mega Καλημέρα είχε μιλήσει ανοιχτά για την καθημερινότητά με τη σύζυγό του, Νατάσα Σκαφιδά.

«Πάντα είχα στο μυαλό μου, να μην κάνω τα ίδια λάθη με τους γονείς μου, να μη χωρίσω και να είμαστε ενωμένοι. Τη σύζυγό μου τη γνώρισα σε συναυλία, ξεχώριζε μέσα στο πλήθος, η Νατάσα είναι ένα φωτεινό πλάσμα. Υπάρχει μια σχετική ζήλια, στην αρχή δεν το πολυέδειχνε, στην πορεία άρχισε να το δείχνει, αλλά ποτέ με άσχημο τρόπο», είχε δηλώσει ο Γιάννης Βαρδής.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την διαδικασία του στολισμού αλλά και το αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved