Ξεσπά on air η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη: «Πονάει η καρδιά μου, να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο»
Showbiz

Ξεσπά on air η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη: «Πονάει η καρδιά μου, να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο»

Ξέσπασε η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη στον «αέρα» της εκπομπής Super Κατερίνα. 

Μιλώντας στον Στέφανο Κωνσταντινίδη η μητέρα του εκλιπόντος πέρασε στην αντεπίθεση και με δάκρυα στα μάτια «φωνάζει» πως θέλει η ζωή του παιδιού της να γίνει ριάλιτι.

Θυμίζουμε σε αυτό το σημείο πως η Πόπη Μαλιώτακη, δέχτηκε πρόταση από εταιρεία παραγωγής να κάνει τη ζωή της ριάλιτι.

«Δεν θέλω να γίνει καμία ταινία με τον γιο μου. Να αφήσουν την ψυχή του να αναπαυτεί κι αν θέλουν δημοσιότητα να «γυρίσουν» τον εαυτό του. Δεν το επιτρέπω. Δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου για το παιδί μου, δεν του ανάψαν ούτε ένα κερί. Η δικηγόρος μου θα κινηθεί πολύ σκληρά. Δεν έχουν επισκεφτεί καν τον τάφο του, Έχω να δω τα εγγόνια μου 14 χρόνια. Το σενάριο το δικό μου είναι ο τάφος του παιδιού μου», είπε και συνέχισε:

«Πονάει η καρδιά μου, να αφήσουν το παιδί μου ήσυχο να ηρεμήσει», είπε συγκινημένη.

Δες το σχετικό απόσπασμα

«Μας έγινε πρόταση από μία εταιρεία παραγωγής, να κάνουμε αν θέλουμε τη ζωή μας ριάλιτι και το σκεφτόμαστε. Θα είναι χωρισμένο σε κάποια επεισόδια. Απ’ ότι μας έχουν πει αν συμφωνήσουμε και πάνε όλα καλά, θα είναι από τρία επεισόδια και πάνω», είχε πει η Πόπη Μαλιωτάκη με τον γιο της.

Οι ίδιοι δήλωσαν ότι πιθανόν θα υπάρξουν και κάποια guest πρόσωπα, ενώ ρωτήθηκαν και για το ποιος θα μπορούσε να ενσαρκώσει τον πρώην σύζυγο της Πόπης Μαλλιωτάκη και πατέρα του γιου της, απαντώντας πως έχουν προτείνει τον Βασίλη Μπισμπίκη και τον Μιχάλη Ιατρόπουλο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved