Πάνος Καλίδης: Αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν – Όλο το παρασκήνιο
Showbiz

Πάνος Καλίδης: Αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο που εμφανιζόταν – Όλο το παρασκήνιο

Αποχώρησε από το νυχτερινό κέντρο οπού εμφανιζόταν με την Κατερίνα Στανίση, ο Πάνος Καλίδης.

Ο ίδιος μάλιστα ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του μέσα από τα social media. «Θα ήθελα να σας ανακοινώσω επίσημα τη λήξη της συνεργασίας μου με το Εμπατή North Live Stage. Αιτία αυτής της εξέλιξης αποτελεί η μη τήρηση σημαντικών συμφωνιών, ολοκληρώνοντας έτσι πρόωρα ένα μουσικό ταξίδι που ανυπομονούσα να ζήσω μαζί σας», ανέφερε σε αυτή μεταξύ άλλων.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα τοποθετήθηκε επί του θέματος η Κατερίνα Στανίση, η οποία είπε πως: «Κι εγώ τώρα το έμαθα. Δεν ξέρω τι έγινε, πραγματικά. Δόξα τω Θεώ πήγαμε παραπάνω καλά απ’ όσο νομίζαμε. Αποκλείω να είχε διαφορές με συνάδελφο» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Το πρωί της Τετάρτης (16-11) στην εκπομπή μέσω skype μίλησε ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, αποκαλύπτοντας τους λόγους της αποχώρησής του.

«Το μήνυμα που ανέβασα το ανέβασα σε συνεννόηση με την εταιρεία μου τη Heaven. Δεν ήθελα να δώσω έκταση, ούτε περισσότερη ούτε λιγότερη. Δεν κάνει καλό σε κανέναν, ούτε σε μένα ως καλλιτέχνη ούτε και στην επιχείρηση. Η μη τήρηση συμφωνιών έχει να κάνει με νέα δεδομένα πάνω στον τρόπο εργασίας μας… Είχαμε ξεκινήσει χωρίς την κυρία Στανίση, με άλλους χρόνους και άλλο χρηματικό ποσό πριν ενάμιση μήνα», είπε μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved