Αλίκη Κατσαβού: «Η συντροφικότητα σε αυτό το σκαλοπάτι της ζωής μου δεν υπάρχει»
Showbiz

Αλίκη Κατσαβού: «Η συντροφικότητα σε αυτό το σκαλοπάτι της ζωής μου δεν υπάρχει»

Δυναμική, με πηγαία ενέργεια μέσα της κοιτάζει πάντα τη ζωή με χαρά και αισιοδοξία. Παρατηρεί τις φωτογραφίες του αγαπημένου της Κώστα Βουτσά, γυρνάει το βλέμμα της στον μικρό Φοίβο, τον μονάκριβο γιο της και χαμογελάει ξέροντας πως αυτό το υπέροχο πλάσμα είναι ο καρπός που της άφησε ο αείμνηστος ηθοποιός.

Η Αλίκη Κατσαβού σε συνέντευξη που έδωσε μίλησε για τον γιο της, Φοίβο, για την τηλεόραση αλλά και για την συντροφικότητα.

Για μία εργαζόμενη μαμά που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της υπάρχει χρόνος για προσωπική ζωή; Και εκτός, από τον χρόνο, υπάρχει και «χώρος» στην καρδιά για έναν καινούργιο σύντροφο;

Σε αυτό το σκαλοπάτι της ζωής μου, δεν υπάρχει πράγματι ούτε χρόνος, ούτε χώρος για σύντροφο. Όμως θεωρώ ότι η ευτυχία και ισορροπία μπορεί να επιτευχθεί κι από άλλους δρόμους όχι μόνο από τη συντροφικότητα. Η αυτοπραγμάτωσή μου πραγματοποιείται μέσα από το θέατρο και τη μητρότητα.

Σου έχει συμβεί να σε παρενοχλήσει κάποιος στο θέατρο ή να σου στερήσει ρόλο γιατί δεν ανταποκρίθηκες ερωτικά;

Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα τέτοιου είδους προστυχιά, -αυτά τα αρκετά- χρόνια που είμαι στο χώρο. Βέβαια βοήθησε και το γεγονός ότι είχα δική μου καλλιτεχνική εταιρεία και εύκολα θα γύριζα την πλάτη μου αν κάποιος με «ενοχλούσε». Πάντως, η πληθώρα καλλιτεχνών με τους οποίους συνεργάστηκα όλα αυτά τα χρόνια, ήταν όλοι τους ταλαντούχοι και ευγενικοί.

Συζητάς κάτι στην τηλεόραση;

Δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο! Μου έχει λείψει η τηλεόραση, αλλά θα ήθελα να δείξω και την κωμική πλευρά μου και δεν μου έχει προταθεί κάτι ενδιαφέρον.

Πώς θα αντιδρούσες αν ο γιος σου εξέφραζε την επιθυμία του να γίνει ηθοποιός;

Ελπίζω να γλιτώσει από αυτόν τον «έρωτα» του θεάτρου και της υποκριτικής για πολλούς λόγους. Κυρίως γιατί η χώρα μας είναι μικρή και ο κλάδος κορεσμένος και δεν είναι εύκολο να βιοποριστεί κανείς από την τέχνη όπως έχουν τώρα τα πράγματα! Αν όμως το παιδί μου θέλει να γίνει ηθοποιός δεν έχω δικαίωμα να μπω εγώ εμπόδιο. Τα όνειρα πρέπει να τα κυνηγάμε! Αν αυτό θα τον κάνει ευτυχισμένο, ας προχωρήσει!

Πηγή: Χαι

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved