Μάνια Ντέλου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της - «Έχασα πολλά κιλά…»
Showbiz

Μάνια Ντέλου: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της - «Έχασα πολλά κιλά…»

Η Μάνια Ντέλου μίλησε στο Happy Day για την απόφασή της να κλείσει το ζαχαροπλαστείο, τις κρίσεις πανικού, αλλά και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!

«Έκλεισα το ζαχαροπλαστείο. Σε μια νύχτα την απόφαση αλλά ουσιαστικά το είχα μελετήσει. Είχα πει ότι όταν τα παιδιά θα γίνουν 18 ετών θα φύγω, θέλω να γυρίσω τον κόσμο τώρα. Έχω αλλάξει τόσο πολύ τη ζωή μου που μπροστά μου δεν θέλω να σκεφτώ κάτι, θέλω απλά να ζήσω», είπε χαρακτηριστικά!

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Είχα περάσει κρίσεις πανικού. Μη νομίζεις ότι το έχω ξεπεράσει, άλλες φορές έρχεται άλλες όχι. Τότε όταν έλεγες ότι έχεις κρίσεις πανικού έλεγαν ότι είσαι τρελός, δεν καταλάβαινε ο άλλος τι νιώθεις. Τώρα νομίζω ότι έχει ο περισσότερος κόσμος. Όταν έβγαινα στην Σταματίνα τότε, είχα κρίσεις πανικού. Πολλές φορές αν την ρωτήσεις, ερχόμουν κι έκανα πίσω. Παρ’ όλα αυτά πήγαινα».

Ενώ όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε για τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της, είπε «Έχασα πολλά κιλά… Έκλεισα το μαγαζί και έχασα τα κιλά. Πήρα πολλά κιλά γιατί έτρωγα πολύ, δοκίμαζα ότι υπάρχει. Πήρα τα κιλάκια μου και το ευχαριστήθηκα…»!

Η Μάνια Ντέλου έχασε τα παραπανίσια κιλά και η αλλαγή της είναι θεαματική!

Τι είπε για τη φιλία της με τη Δέσποινα Βανδή; Γιατί δεν κάνουν τόσο παρέα;

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω αλλά και τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved