Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η ηλικία, η σχέση με τα κιλά, ο γάμος που δεν έκανε και το παιδί που θέλει
Showbiz

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η ηλικία, η σχέση με τα κιλά, ο γάμος που δεν έκανε και το παιδί που θέλει

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους ηθοποιούς της γενιάς του. Την περασμένη σεζόν τον απολαύσαμε στη σειρά «Η Φαμίλια», ενώ φέτος τον απολαμβάνουμε μέσα από την συχνότητα του Star και την αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ – Κάθαρσις».

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως για την ερμηνεία του στην ταινία Ευτυχία του Άγγελου Φραντζή, έλαβε το 2020 το βραβείο Α' Ανδρικού Ρόλου από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου.

Ηλικία

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης γεννήθηκε στο Μάντσεστερ, στις 30 Μαΐου 1977 και είναι 45 ετών.

Έχει δύο μικρότερα αδέρφια, την Τζούλια, που ζει στο εξωτερικό, και τον Θανάση, που ζει στην Ελλάδα. Αρχικά σπούδασε Computing και Marketing, αλλά τελικά στράφηκε στην υποκριτική. Ξεκίνησε την καριέρα του ως ηθοποιός στην Αγγλία, όπου στην πρώτη του οντισιόν πήγε παρακινούμενος από σχετική αγγελία σε εφημερίδα. Το 1999 ήρθε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Η σχέση με τα κιλά

Ο ηθοποιός στο παρελθόν είχε αποκαλύψει στην εκπομπή Joy ότι είχε χάσει 46 κιλά.

«Μπήκα στο στρατό 120 κιλά και βγήκα 74. Ο στρατός ήταν μια περίεργη εμπειρία. Εκείνη την περίοδο έχασα τον καλύτερό μου φίλο, την καλύτερη σχέση μου -έτσι το είχα τότε στο κεφάλι μου- και όλα αυτά σε συνδυασμό με τη “λειτουργικότητα” του στρατού, με έφεραν σε ένα σημείο που απέρριψα όλα αυτά που έκαναν να τρώω», είχε αναφέρει αρχικά.

Και είχε προσθέσει:«Γύρισε το μυαλό μου 180 μοίρες, δεν ήμουν καλά. Έχασα λοιπόν αυτά τα κιλά, από την κατάθλιψη που είχα επειδή δεν μπορούσα να ζήσω τη ζωή μου όπως ήθελα, αλλά και από αυτά που συνέβαιναν στη ζωή μου ενώ ήμουν στο στρατό. Εκεί ξέσπασα στη γυμναστική, γυμναζόμουν πολλές ώρες την ημέρα κι έτσι, σταδιακά, επήλθε η ηρεμία».

Ο γάμος που δεν έκανε

O Πυγμαλίων Δαδακαρίδης είναι από τους ανθρώπους της showbiz που μιλάει σπάνια για την προσωπική του ζωή και έχει καταφέρει να κρατήσει τις προσωπικές του σχέσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κανέναν γάμο, ενώ σε παλαιότερη συνέντευξή του στην εκπομπή είχε αποκαλύψει τι δε του αρέσει στο φλερτ.

«Το φλερτ έχει πια μια τέτοια σχεδόν ευκολία. Είναι πολύ εύκολο να στείλεις απρόσωπα μια περίεργη φωτογραφία σου και ένα “σε θέλω” στον άλλο και να σου πει “Έχω ένα τεταρτάκι κενό, έρχομαι”. Είναι μια αποξένωση προς το συναίσθημα εντελώς, δεν είναι;», έχει δηλώσει για τις σχέσεις στις μέρες μας.

Το παιδί που θέλει

Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης σε συνέντευξη του έχει αναφερθεί στο γεγονός ότι επιθυμεί να γίνει πατέρας. Μάλιστα ο ίδιος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να στραφεί στην υιοθεσία.

«Ένα παιδί είναι ευλογία. Αν μπορούσα θα υιοθετούσα ένα παιδί, όμως για να μην το έχω κάνει ακόμα μπορεί να μην είμαι άξιος», είχε πει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved