Τάσος Αρνιακός: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του - Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά
Showbiz

Τάσος Αρνιακός: Αυτή είναι η γοητευτική σύζυγός του - Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά

Ο Τάσος Αρνιακός μας δίνει καθημερινά για την πρόγνωση του καιρού με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

Ο δημοφιλής μετεωρολόγος είναι πάρα πολύ δημοφιλής στο κοινό και κάθε φορά που τον ακούμε να λέει τον καιρό περιμένουμε και μια νέα του ατάκα!

Ο Τάσος Αρνιακός μπορεί όλα αυτά τα χρόνια νακρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως, ο ίδιος είναι παντρεμένος με μια άκρως γοητευτική κυριά με την οποία έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά!

Η σύζυγός του ονομάζεται Μαρί και είναι μαζί τα τελετυαία 30 χρόνια!

«Την βλέπετε, είναι μία κούκλα... τα λόγια είναι περιττά. Είμαστε 25 χρόνια μαζί και έχουμε δύο γιους... και ότι είναι όμορφη το διέκρινα πρώτος εγώ... Εννοείται ότι στα τόσα χρόνια που είμαστε μαζί υπάρχουν μποφόρ μέσα στο σπίτι μας, αλλά για αυτά...», είχε πει σε συνέντευξή του πριν από λίγα χρόνια για τη γυναίκα του ο Τάσος Αρνιακός.

Οι γιοι τους ονομάζονται Γιώργος και Σπύρος και είναι επαγγελματίες κολυμβητές.

«Ο αθλητισμός κάνει τα παιδιά μαχητές. Οι συνθήκες στις οποίες προπονούνται είναι δύσκολες, ωστόσο η Ελλάδα έχει να περιμένει μετάλλια και δόξες από τους αθλητές της. Τους εξηγώ ότι δεν έχει σημασία τι δουλειά θα κάνεις, αλλά να είσαι καλός σε αυτήν κι ευτυχισμένος. Τότε μόνο θα πετύχεις. Για παράδειγμα, ο Θεμιστοκλής, ήταν σκουπιδιάρης. Υπεύθυνος αποκομιδής απορριμμάτων στην Αθήνα. Και σε αυτό διέπρεψε», είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή του.

Δείτε την σύζυγό του και τους γιους τους στην παρακάτω photo gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved