Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που έχει ποζάρει με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο στο Instagram
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Όλες οι φορές που έχει ποζάρει με τον σύζυγό της Μάκη Παντζόπουλο στο Instagram

Η Ελένη Μενεγάκη είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της γενιάς της και στα social media μετρά πάνω από ένα εκατομμύριο followers.

Συγκεκριμένα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελένη Μενεγάκη, έχει 1.3M followers που την ακολουθούν πιστά και περιμένουν κάθε φορά πώς και πώς για μια νέα της ανάρτηση.

Ανάμεσα σε αυτές τις αναρτήσεις, ουκ ολίγες φορές έχουμε δει και τον σύζυγό της, Μάκη Παντζόπουλο. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, όταν ανεβαίνουν στα social media, τα κινητά των θαυμαστών «παίρνουν φωτιά» αφού κάνουν likes και comments ασταμάτητα!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος γνωρίστηκαν το καλοκαίρι του 2009, όταν η παρουσιάστρια έκανε διακοπές στα Άχλα της Άνδρου.

Από τότε, αυτό το νησί, έχει γίνει ο επίγειος παράδεισός της με την ίδια να μη χάνει ευκαιρία και όταν μπορεί να πηγαίνει εκεί για να περνά ξέγνοιαστες στιγμές με τους δικούς της ανθρώπους.

Κάθε φορά που ποστάρει φωτογραφία με τον Μάκη Παντζόπουλο, λάμπει από ευτυχία ενώ συνήθως την βλέπουμε με ατιμέλητο look και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Δείτε στην παρακάτω photo gallery όλες τις φωτογραφίες με τον Μάκη Παντζόπουλο που έχει μοιραστεί η Ελένη Μενεγάκη μαζί μας:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved