Τάσος Κωστής: Αυτή είναι η σύζυγός του - Το κοινό πρόβλημα υγείας που τους «ένωσε»
Showbiz

Τάσος Κωστής: Αυτή είναι η σύζυγός του - Το κοινό πρόβλημα υγείας που τους «ένωσε»

Ο Τάσος Κωστής μπορεί να είναι επιτυχημένος στα επαγγελματικά του, δεν έχει βάλει όμως την προσωπική του ζωή σε δεύτερη μοίρα.

Ο γνωστός ηθοποιός μαζί με την σύζυγό του, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία 44 χρόνια, έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν μια υπέροχη οικογένεια ενώ το πρόβλημα υγείας που και οι δύο πέρασαν τους ένωσε ακόμα περισσότερο.

Ο Τάσος Κωστής είναι παντρεμένος από το 1978 με τη σύζυγό του, Μαριάννα, έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο και αυτός τους χάρισε και δύο εγγονάκια! Εκείνη, πάντα είναι βράχος στο πλευρό του όμως κι αυτός μιλά πάντα με τα καλύτερα λόγια για εκείνη!

Και οι δύο έζησαν τον καρκίνο στον πετσί τους όμως κατάφεραν να βγουν νικητές από αυτή τη δοκιμασία.

«Με την σύζυγό μου είχαμε μία κοινή περιπέτεια, τον καρκίνο. Προηγήθηκα εγώ και μετά η σύζυγός μου. Όμως, συνειδητοποιήσαμε ότι μπορούμε να το παλέψουμε και το κάναμε και ήταν ευχάριστο.

Η ομορφιά της ζωή είναι η γυναίκα μου. Η σύζυγός μου τα έχει όλα. Είναι σύντροφός μου, αδερφή μου, γκόμενα, όλα. Είναι το κορίτσι μου, έτσι την αποκαλώ ακόμα», είχε δηλώσει ο Τάσος Κωστής στην εκπομπή Πάμε Δανάη πριν από καιρό.


Δείτε την σύζυγο του Τάσου Κωστή, Μαριάννα, στην παρακάτω photo gallery:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved