Μαύρο Ρόδο: Νίκος Κουκάς: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη
Showbiz

Μαύρο Ρόδο: Νίκος Κουκάς: Αυτός είναι ο λόγος που επέστρεψε στην Ελλάδα από τη Νέα Υόρκη

Από τα στούντιο και τα πλατό της Νέας Υόρκης, ο Νίκος Κουκάς βρέθηκε στη Γερακιανή και το «Μαύρο ρόδο».

Σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για όλα και αποκάλυψε πώς και γιατί επέστρεψε από την Αμερική στην Ελλάδα.

  • Φαίνεται να περνάτε πολύ καλά όλοι στη Γερακιανή. Είναι ένα μέρος για να ζήσει κανείς;

Είναι όντως. Περνάμε πολύ όμορφα και δεν το λέω τυπικά. Προσπαθούμε όλοι πολύ γι' αυτό το αποτέλεσμα».

  • Τι δουλειά έχεις εσύ όμως εκεί; Ένα αγόρι με σπουδές στην Αμερική και καριέρα στο μόντελινγκ;

«Μετά το σχολείο πήγα στη Νέα Υόρκη για να σπουδάσω υποκριτική. Οι σπουδές μου ήταν τέσσερα χρόνια, ενώ παράλληλα δούλευα. Μετά τις σπουδές ακολούθησε ο χρόνος που σου δίνουν για να μπορέσεις να βρεις εργασία πάνω στο αντικείμενό σου. Έχω κάνει κάποιες παραστάσεις και κάποιες ταινίες μικρού μήκους.

Ταυτόχρονα έκανα και μόντελινγκ. Δεν αποφάσισα εγώ να γυρίσω πίσω. Οι συνθήκες το αποφάσισαν. Όταν ο Τραμπ ανέλαβε την προεδρία, άλλαξε τον τρόπο που έβγαζε κάποιος βίζα παραμονής, και ειδικά βίζα καλλιτεχνική. Οπότε δεν έβγαλα την κάρτα και έτσι αναγκάστηκα να φύγω. Αρχικά πήγα στο Λονδίνο και μετά γύρισα προσωρινά. Μεγάλη κουβέντα το προσωρινά».

  • Τι συνέβη από τη στιγμή που βρέθηκες εδώ;

«Αρχικά δεν ήξερα κανέναν γιατί είχα φύγει στα 18. Γύρισα μετά από 6 χρόνια στην Ελλάδα και δεν ήξερα τι να κάνω. Παράλληλα ήταν η έξαρση του κορονοϊού, οπότε τα πράγματα ήταν ακόμα περισσότερο παγωμένα».

  • Πώς κατάφερες και μπήκες στον χώρο;

«Τυχαία. Έκανα ιστιοπλοΐα και γνώρισα την κόρη της σκηνοθέτιδας Μαρίας Ντούζα, που εκείνη την περίοδο έψαχνε κόσμο για μια ταινία. Κάπως έτσι και περνώντας από το ένα κάστινγκ στο άλλο, έκλεισα τον πρώτο μου ρόλο».

  • Η πρόταση για το «Μαύρο ρόδο» ήταν εύκολη υπόθεση;

«Ουσιαστικά με βρήκαν μέσα από διάφορα κάστινγκ. Είχα γνωρίσει την υπεύθυνη του καστ, τη Μιράντα Ρωσταντή, και όταν ξεκίνησαν να σχεδιάζουν αυτή τη σειρά με κάλεσαν. Για τον ρόλο του Γεράσιμου πέρασα από 4-5 κάστινγκ».

  • Όταν σου μίλησαν την πρώτη φορά για τον ρόλο αυτόν, τι σκέψεις έκανες;

«Μου άρεσε πολύ ο χαρακτήρας αυτού του παιδιού, ενώ είχα σύνδεση και με τον σκηνοθέτη της σειράς, τον Κώστα Αναγνωστόπουλο. Δέσαμε σαν ομάδα. Τα σύμπαντά μας επικοινώνησαν. Αμέσως κατάλαβα πως πρόκειται για μια ομάδα που μπορώ να εμπιστευτώ. Εξαρχής πίστεψα πως αυτή θα είναι μια δουλειά που θα γίνει με μεγάλη αγάπη. Πάντως, ο Γεράσιμος θα έχει πολύ μεγάλη εξέλιξη ως ρόλος και μεταπτώσεις ως χαρακτήρας. Οι αλλαγές που θα συμβαίνουν θα τον επηρεάζουν», είπε ο Νίκος Κουκάς στο tv 24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved