Γιώργος Αμούτζας: «Δεν ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την επιτυχία»
Showbiz

Γιώργος Αμούτζας: «Δεν ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την επιτυχία»

Ο Γιώργος Αμούτζας παραχώρησε μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη σε εβδομαδιαίο περιοδικό και φυσικά μίλησε για την επιτυχία της σειράς Σασμός

Όπως είπε ο ίδιος δεν ήταν δύσκολο να διαχειριστεί την επιτυχία που γνώρισε λόγω του προγράμματος και εξήγησε και τον λόγο.

  • Πόσο έχει αλλάξει η ζωή σας αυτό τον ενάμιση χρόνο με τη συμμετοχή σας στο «Σασμό»;

Αυτό που άλλαξε είναι η αναγνωρισιμότητα. Είναι πολύ όμορφο αυτό που συμβαίνει. Είναι, κατά κάποιον τρόπο, μια επιβεβαίωση για την προσπάθεια που κάνουμε όλοι καθημερινά σε αυτήν τη δουλειά, με πολλή αγάπη και αυταπάρνηση, για το καλύτερο αποτέλεσμα.

  • Ήταν δύσκολο να διαχειριστείτε την επιτυχία;

Όχι, ξεκάθαρα όχι, και θα εξηγήσω το λόγο. Εγώ δεν επικαλέστηκα ποτέ ότι είχα δύσκολα παιδικά ή εφηβικά χρόνια. Είχα την τύχη και την ευλογία του Θεού να μεγαλώνω χωρίς να αισθάνομαι ότι μου λείπει κάτι. Η άποψή μου λοιπόν είναι ότι ένας άνθρωπος που η ζωή του τα έφερε όλα καλά, αν κάτι πάει λίγο καλύτερα, αν υπάρξει επιτυχία, τότε τη διαχειρίζεται πολύ πιο ήρεμα.

Τη διαχειρίζεται πολύ πιο συγκροτημένα. Συνήθως, παρατηρούμε ακραίες αντιδράσεις από ανθρώπους οι οποίοι μεγάλωσαν στερημένα και αυτό άλλαξε από τη μια στιγμή στην άλλη. Τότε βλέπουμε ότι αυτοί οι άνθρωποι δυσκολεύονται να διαχειριστούν και την πιθανή επιτυχία, και τα χρήματα που τους έρχονται, και τη δημοφιλία.

Στις αντίθετες περιπτώσεις, δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο. Η επιτυχία είναι ένα κομμάτι της δουλειάς. Δεν αλλάζει κάτι. Το ότι δεν ένιωσα ότι μου έλειψε κάτι από τα παιδικά και τα εφηβικά μου χρόνια, βέβαια, δεν σημαίνει ότι δεν αγωνίστηκα, ότι δεν έδωσα τις δικές μου μάχες και δεν έθεσα τους δικούς μου στόχους. Ή ότι όλα τα είχα εξασφαλισμένα. Το ξεκαθαρίζω για να μην παρεξηγηθεί. Η πειθαρχία και η μαχητικότητα είναι από τα χαρακτηριστικά που έχει διδάξει ο πρωταθλητισμός.

Έχω μάθει να μάχομαι από πολύ μικρή ηλικία. Πόσο μάλλον όταν έχω πάρει μέρος σε διεθνείς αγώνες με την εθνική ομάδα και έχω φέρει το εθνόσημο επάνω μου, είπε ο Γιώργος Αμούτζας στο 7 Μέρες TV.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved