Γιάννης Πιτταράς: «Ο Γιώργος Γρηγοριάδης μου διαβάζει τα νούμερα λες και είναι οι 10 εντολές»
Showbiz

Γιάννης Πιτταράς: «Ο Γιώργος Γρηγοριάδης μου διαβάζει τα νούμερα λες και είναι οι 10 εντολές»

Ο Γιάννης Πιτταράς ήταν άκρως αποκαλυπτικός σε εβδομαδιαίο περιοδικό μιλώντας για πράγματα που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για εκείνον.

Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε, μεταξύ άλλων, για αυτά που τον χαλαρώνουν και αυτά που απολαμβάνει να κάνει στον ελεύθερό του χρόνο.

ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΠΟΛΥ μια βόλτα με τη μοτοσικλέτα. Ευτυχώς πρώτα ανεβαίνει η γυναίκα μου και ακολουθώ μετά! Ειδικά αν έχουμε πάνω από δέκα μέρες μπροστά μας, φτάνουμε άνετα... Σκοτία και επιστρέφουμε. Μη μου πεις για αυτοκίνητο! Εκεί χάνω την υπομονή μου...

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ να βρίσκομαι στις εξέδρες της Λεωφόρου την Κυριακή. Πρόσφατα φύγαμε με τη μηχανή μετά το τέλος της εκπομπής για να προλάβουμε να είμαστε στο παιχνίδι με την τοπική ομάδα της Λαμίας.

ΛΥΠΑΜΑΙ που οι νεότεροι συνάδελφοι δεν διαβάζουν εφημερίδες και άρθρα γνώμης. Με θυμάμαι σε ηλικία 14 ετών να αγοράζω την Κυριακή το «ΒΗΜΑ» για να διαβάσω το κείμενο του Μάριου Πλωρίτη, πάντα με ένα λεξικό δίπλα, αφού 7 στις 10 λέξεις μού ήταν άγνωστες. Έτσι έμαθα, για παράδειγμα, τι σημαίνει η λέξη «έρεβος». Κάπως έτσι βγήκα από το... απόλυτο σκοτάδι!

ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΡΑΣΗ το «όλα είναι μάταια», κάτι που εκνευρίζει τον Γιώργο Γρηγοριάδη και αυτός παίρνει το αίμα του πίσω με το να μου ανακοινώνει κάθε φορά τα νούμερα της τηλεθέασης, λες και μου διαβάζει τις 10 εντολές!

ΓΕΝΙΚΩΣ ΔΕΝ ΖΗΛΕΥΩ και δεν έχω ως στόχο ζωής να μοιάσω σε κάποιον. Περισσότερο μου αρέσει ο τρόπος σκέψης και προσέγγισης των πραγμάτων παρά τα πρόσωπα. Ωστόσο βγάζω το καπέλο στους συναδέλφους μου που βρήκαν τον χρόνο να γράψουν ένα βιβλίο. Αυτό ναι, το ζηλεύω. Με αποζημιώνει όμως να τους διαβάζω στον ελεύθερο χρόνο μου.

Πηγή: Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved