3+1 ιδέες για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ από τις επώνυμες! Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις;
Showbiz

3+1 ιδέες για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ από τις επώνυμες! Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις;

Θέλεις ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ; Λογικό, αφού οι μέρες των εορτών είναι γεμάτες με λάμψη και έντονα χρώματα και όπως είναι φυσικό θέλουμε όλες να δείχνουμε εκθαμβωτικές.

Έχοντας βρει τα ρούχα που θα φορέσουμε, το επόμενο βήμα είναι να βρούμε και το μακιγιάζ που θα τα συνοδεύσει και θα ταιριάζει. Μπορούμε να πάμε είτε σε μια πιο safe πρόταση ή να τολμήσουμε το διαφορετικό, ποντάροντας στη λάμψη και το χρώμα.

Το ρεβεγιόν των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι μια ευκαιρία να πειραματιστείς με πιο έντονα χρώματα σε μάτια και χείλη. Μπορείς να βάλεις λίγο γκλίτερ στα μάτια, διαλέγοντας σκούρα μπορντό κραγιόν ή μπορείς να μείνεις στις πιο κλασικές αποχρώσεις.

Το πιο συνηθισμένο για χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ είναι η χρυσή σκιά με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν. Άλλη μια ιδέα που μπορείς να δοκιμάσεις είναι το smokey eyes, ώστε να έχετε ένα πιο classy μακιγιάζ, το οποίο μπορείτε να συνδυάσετε με ένα απαλό κραγιόν.

Αρκετές επώνυμες της ελληνικής showbiz επιλέγουν nude αποχρώσεις για μάτια και φρύδια και τονίζουν τα χείλη με διάφορες αποχρώσεις του κόκκινου αλλά και του ροζ.

Τέλος, μπορείς να δοκιμάσεις τα σκούρα μάτια με τα σκούρα χείλη, προσθέτοντας λίγη λευκή σκιά ώστε να δώσεις λάμψη στο βλέμμα σου.

Δείτε στην παρακάτω gallery μερικά μακιγιάζ που προτιμούν οι celebs:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved