Showbiz

Τσαλταμπάσης: «Είμαι πολύ χαρούμενος με τα λάθη μου, τα σωστά μου, με όλη μου την πορεία»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και μίλησε για την πορεία του μέχρι σήμερα αλλά και για την αφοσίωση στην παράσταση όπου πρωταγωνιστεί. 

«Πορεύομαι πάντοτε με τις εσωτερικές μου ανάγκες, εάν κάτι δεν μου δημιουργήσει μία καλλιτεχνική ανησυχία δεν το κάνω, ακόμα και εάν οι πειρασμοί, και μιλάω κυρίως για τους οικονομικούς, είναι μεγάλοι, δεν το κάνω, πρέπει κάτι να με κεντρίσει και προσπαθώ πάντοτε να αφουγκράζομαι την εποχή» είπε ο γνωστός ηθοποιός στην αρχή της κουβέντας του με τη Σίσσυ Χρηστίδου τονίζοντας πως δεν θα μπορούσε να λειτουργεί ναρκισσιστικά και πως κάνει ό,τι μπορεί ώστε να ακούει τον παλμό της κοινωνίας.

Σε ό,τι αφορά τον ρόλο του στη δραματική σειρά της ΕΡΤ «Φλόγα και Άνεμος», ο Θανάσης Τσαλταμπάσης τόνισε: «Ο κόσμος μαζικά με έχει συνδέσει με την κωμωδία, αλλά ένας ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα κωμικός, αλλά ένας κωμικός είναι σίγουρα και ηθοποιός. Οπότε εγώ ξέρω τις δυνάμεις μου και τι μπορώ να κάνω και όταν μου δίνεται η ευκαιρία να ανοίξω τη γκάμα μου, το κάνω».

Όσο για τη θεατρική παράσταση «Φιλιά, Όσκαρ» στην οποία πρωταγωνιστεί ο ηθοποιός τόνισε: «Το κείμενο είναι μαγικό και ο τρόπος που γράφεται και ο τρόπος που έγινε η παράστασή μας έχει τόσο χιούμορ, τόση ευαισθησία και συγκίνηση και στο τέλος οι θεατές φεύγουν με μία ανάταση ψυχής και μια αισιοδοξία για τη ζωή και πολλές φορές μου στέλνουν μηνύματα λέγοντάς μου πως η πάρασταση τους πήγε “ένα βήμα παρακάτω”... Βεβαίως και χρειάστηκε να βρω τον 10χρονο Θανάση και ήταν ένα πολύ ωραίο ταξίδι και γενικά προσπαθώ να κρατώ την παιδικότητα στη δουλειά μου αλλά και στη ζωή βλέπω πως με βοηθάει αυτό».

Επίσης επεσήμανε: «Εγώ άλλαξα μέσα από την παράσταση, τις πρόβες, διαβάζοντας το κείμενο. Θεωρώ πως δεν είμαι ο ίδιος που ήμουν πέρυσι. Και μακάρι να συνεχιστεί αυτό. Εγώ αποζητώ η κάθε δουλειά να με πηγαίνει ένα βήμα μπροστά».

Τέλος, στην ερώτηση αν σκέφτηκε ποτέ να παρατήσει τη δουλειά του απάντησε πως πολλές φορές λύγισε και σκέφτηκε να το κάνει ωστόσο τόνισε ότι την βρίσκει «μαγική που αξίζει να παλέψει κι άλλο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved